Haberler

Halk Bankası İnegöl Şube Müdüründen Başkan Aktaş'a Ziyaret

Güncelleme:

İnegöl'de yaklaşık 3 yıldan beri görev yapan Gökhan Turhan'dan boşalan Halk Bankası İnegöl Şube Müdürlüğü koltuğuna Oğuz Faik Konak getirildi.

Halk Bankası Tavşanlı Şube Müdürlüğü görevinden İnegöl Şube Müdürlüğüne atanan Oğuz Faik Konak, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Halk Bankası İnegöl Şube Müdürü Oğuz Faik Konak ; "Halk Bankası Tavşanlı Şube Müdürü olarak 4 yıl kadar görev yaptıktan sonra 21 Ağustos 2015 tarihinden itibaren İnegöl Şube Müdürü olarak görevime başladım. Göreve başladıktan sonra teslim aldığımız bayrağı daha ne kadar yukarılara çıkarabiliriz noktasında çalışmalarımızı planlı ve kararlı bir şekilde devam ettiriyoruz" dedi.

Konak ; "Ayrıca yoğun programı arasında bizlere vakit ayırdıkları için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ediyoruz. Daha önce bankamızın, Belediye ile yoğun ve güzel çalışmaları oldu. Bu dönemde biz de bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu konuda tabii ki başkanımızın desteği bizim için önemli olacaktır. Gökhan Turhan zamanında yürütülen mevcut güzel çalışmaların bizim dönemimizde de devam etmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

Yeni görevinde şube müdürüne başarılar dileyerek konuşmasına başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "Bugün kısa bir süre önce Gökhan Turhan Bey'den boşalan Halk Bankası İnegöl Şube Müdürlüğü'ne atanan Oğuz Faik Konak Bey'i ağırlıyoruz. Halk Bankası, Devlet Bankası olmasına rağmen son yıllarda yaptığı büyük atılım ve yeniliklerle ciddi açılımlar sağladı. İlçe halkımız ve ülke insanına sunduğu imkânlarla ciddi katkılar koydu. Bu manada Halk Bankasının Bankacılık işlemleri açısından Türkiye'de ön sıralarda olduğunu biliyoruz. Bunu da büyük bir takdirle karşılıyoruz" dedi.

Aktaş; "Belediyemiz olarak dönem dönem Halk Bankasıyla yaptığımız çalışmalar ve uygulamalar var. İnanıyor ve ümit ediyorum ki; yeni müdürümüz bu dönemde kendileriyle yapacağımız çalışma ve uygulamalara destek ve kazanım sağlayacaktır. Müdür Bey'e şehrimize hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halk Bankası Alinur Aktaş İnegöl Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title