Haberler

Fatih'te Halıya Sarılmış Ceset Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir apartmanın arkasındaki boş alanda, poşetle kaplı, halıya sarılmış yabancı uyruklu bir erkeğe ait ceset bulundu.

İstanbul'da vatandaşlar halıya sarılmış erkek cesedi buldu. Fatih'te bulunan cesedin yabancı uyruklu bir erkeğe ait olduğu öğrenildi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kimler tarafından bırakıldığını tespit etmek için polis inceleme başlattı. Ölen kişinin Bangladeş veya Suriye uyruklu olabileceği öne sürüldü.

POLİS EKİPLERİ ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Saat 17.00 sıralarında, Hoca Gıyasettin Mahallesi, Saatçi Yokuşu Sokak üzerindeki bir apartmanın arkasındaki boş alanda poşetle kaplı, halıya sarılmış ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 35-40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

ÖLEN KİŞİ YABANCI UYRUKLU OLABİLİR

Öte yandan, inceleme yapan ekipler, cesedin üzerinde herhangi bir darp izine rastlamadı. Ölen kişinin Bangladeş veya Suriye uyruklu olabileceği öne sürüldü. Yapılan incelemelerin ardından, ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, durumu ihbar eden vatandaşların ifadesine de başvurdu. Cesedin kimler tarafından bırakıldığını belirlemek için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bangladeş İstanbul Suriye Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

ZOGOR:

Yukarıdaki BİLİNMEYENLER ADLI RUMUZLU vatandaşın yorumuna gerçekten kulaklarını açın Açınki memleket ne hale geliyor, Milyonlarca kişiye vatandaşlık verilirse bizim sokaktakiler ne olacak , hertarafta soygun , cinayet , gasp, dilencilerden zaten geçilmiyor , en olacak bu işin sonu verebilecek ciddi bir cevabınız varmı allah aşkına , bütün bunların oy almak için olacağına inanmak bile istemiyorum yoksa varya vayyyy halimize , kendi şehirlerimizde gezemez olduk bunların yüzünden , Daha ne söylim

36
0
yanıtYanıtla
tarafsiz yorumcu64Mobil-ANDROID:

vatandaslarim biraz genis dusunun ve yazin,turkiye buyuk bir ulke eskilerin Turkiyesi degil,zengin ulke yardim eder gelen multeciler bizim din kardeslerimiz ,ltf kucuk dusunmeyelim.Akp her zaman buyuk ve dunya liderleri tarafindan ciddiye alinan pardidir.Allah muhalefete muhtac etmesin alti ayda devleti batirirlar evvelallah,gecmisi unutmadik.selametle kaljn

5
10
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

ulan salak akkoyunlar.hani montajdi o konusmalar.siz ne salaksiniz yahu hem muslumanim diyosunuz hemde ayetle dalga gecen adamlari kurtaran rte yi hala savunuyosunuz.ulan sizde koyun kadar bile beyin yok yada hepiniz cakma muslumansiniz.hepinizi yakmak lazim.

11
4
yanıtYanıtla
sütçümobilWeb@haberler.com:

Tabut yokmu bu devlette

0
13
yanıtYanıtla
ttt:

nedense cehennemi hak eden ülkeler arasında türkiyeyi koymak saçma olmuyor

5
7
yanıtYanıtla
Rojbas Mobil-IOS:

Secimlerde. Oy kullanirlar Bütün Araplar türkmen. Olur süriye arkA bahceniz olur bu devlet tam serefsiz. Insanlari. Bel Altinda. Vuruyor

5
3
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

eee ne olacak siz dua edin kesekağıdınla atmasınlar allah belanızı versin onlar biliyo kendini

3
0
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

rabbim sizi bu hale dusurmesin ne kadar nankörsunuz

2
0
yanıtYanıtla
ABIZER:

bizim kiralindami mezari beli olmayacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title