Haberler

    Halit Ergenç ve Bergüzar Korel Oyunu Kullandı

    Oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

    Oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullandı. Oy verirken mührü unutan Korel, görevliler tarafından uyarıldı.

    Sinema ve dizi oyuncusu Halit Ergenç, Anayasa değişikliği referandumda oyunu kullanmak için eşi Bergüzar Korel ile Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Vatandaşlar ünlü çifte yoğun ilgi gösterdi. Eşi ile birlikte oy kullanacağı sandığa gelen Ergenç, kimlik kontrolünden sonra oyunu verdi. Oy verme işlemi sonrasında Bergüzar Korel, mührü unutunca görevliler tarafından uyarıldı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu Halit Ergenç, "Hayırlısı olur inşallah. Önemli bir gün. Herkesin bütün değerlerini ve gelecek düşüncelerini ortaya koyup, adam akıllı düşünerek, karar vermesi gereken bir gün. Herkes kararını vermiştir, bugüne kalmaz" dedi.

    Bergüzar Korel yaptığı açıklamada hayırlı olmasını diledi. Oy verme işlemi sırasında mührü unutmasının hatırlatılmasını Korel, gülerek karşıladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Bergüzar Korel Halit Ergenç Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title