Haberler

Halit Ergenç'in Tişörtü 700 Liraya Satıldı

Güncelleme:

Kansersiz Yaşam Derneği'nin düzenlediği 'Alışveriş Yaşatır' etkinliğinde Halit Ergenç'in 'Gezi'de giydiği tişört 700 liraya alıcı buldu.

Kansersiz Yaşam Derneği'nin, geliri kanser hastası çocukların tedavisinde kullanılacak 'Alışveriş Yaşatır' kermesi, iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli simalarını buluşturdu.

KANSERSİZ YAŞAMA DESTEK

Kermeste, Pınar Altuğ, Zeynep Ilıcalı, Sinem Güven ve Neslişah Alkoçlar stand açarak ürünlerini satışa çıkarırken; Hülya Avşar, Halit Ergenç, Nilüfer, Demet Akbağ ve Çağla Şıkel gibi isimler ise kişisel eşya ve ürünlerini bağışlayarak derneğe destek verdi.

700 LİRAYA ALICI BULDU

Kansersiz Yaşam Derneği'nin düzenlediği 'Alışveriş Yaşatır' etkinliği önceki gün gerçekleşti. Ünlü isimlerin bağışladığı eşyalarının satıldığı etkinlikte Halit Ergenç'in 'Gezi'de giydiği tişört 700 liraya alıcı buldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Halit Ergenç Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

elif:

tam teröriste benzemişler yada öyleler sanatçı müsveddeleri

36
3
yanıtYanıtla
kerim:

Hangi salak vermiş bu parayı, bunuda yazın

26
6
yanıtYanıtla
nitrojen:

ÖZGÜRLÜK DİYE DİYE SAĞI SOLU YAKTINIZ, YAĞMALADINIZ MİLLETİN KANINI EMDİNİZ YETER ARTIK YAA. HALK SADECE SİZMİSİNİZ? GÜCÜNÜZ YETİYORSA, SANDIKTA MÜCADELE EDİN DE GÖRELİM.

22
9
yanıtYanıtla
ali osman karadumanMobil-ANDROID:

7 krş etmez vatan haini

15
10
yanıtYanıtla
irfan:

bende geçen hafta halı saha maçında giydiğim çorabı satıyorum açık arttırma başladı arkadaslar başlangıç fiyatı 20 tl. . . çorap çok kalite spor bir çoraptır. . . bu çorapla çok gol attım. .

19
2
yanıtYanıtla
beşkazalı:

bedava versen gene almam ben onu

15
5
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

kanserli hastalara nakit yardim etseler batarlarmi.bir bolum de nekadar aldiklari ortada.anlayin yani nakite kiyamiyorlar bes tl lik tisort ondan cikmis oluyor

20
0
yanıtYanıtla
HHMobil-IOS:

Kendisi gibi bi hain almıştır

13
6
yanıtYanıtla
gs:

hangi salak aldı acaba

11
4
yanıtYanıtla
malatyali:

Bu tisortu alanda miyde yok vatan hainleri kari koca

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title