Haberler

Halit Ergenç 150 Bin TL'lik Teklifi Reddetti

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç'e bölüm başı 150 bin lira teklif edildi. Ünlü oyuncu gelen rekor teklifi geri çevirdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandırarak kariyerinde zirve yapan Halit Ergenç'e bölüm başı 150 bin lira teklif edildi. Ünlü oyuncu gelen rekor teklifi geri çevirdi.

Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre 4 sezon boyunca Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, bu sezon dinlenme kararı aldı. Ancak ünlü oyuncunun bu kararına rağmen aldığı tekliflerin ardı arkası kesilmiyor.

REKOR ÜCRET

Muhteşem Yüzyıl’da aldığı bölüm başı 70 bin lirayla en çok kazanan oyuncu olan Ergenç’e proje aşamasındaki birçok dizi den rekor teklifler geliyor. Önce bölüm başı 80 bin lira teklif edilen Ergenç’e son olarak ocak ayında başlayacak olan sürpriz bir projeden başrol teklifi geldi. Türk-Dubai ortak yapımı olacak dizide rol alması için ünlü oyuncuya bölüm başı 150 bin lira gibi rekor bir ücret teklif edildi. Ünlü oyuncunun, dinlenmek istediği için cazip teklifi kabul etmediği öğrenildi.

REKOR ÖZCAN DENİZ'İN

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte bölüm başı ücretlerini artıran oyuncular arasında rekor Özcan Deniz’e ait. Deniz, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ isimli diziden bölüm başına 96 bin lira kazanacak.

JÖNLERİN BÖLÜM BAŞI ÜCRETLERİ

Necati Şaşmaz: 90 bin TL
Kıvanç Tatlıtuğ: 70 bin TL
Kenan İmirzalıoğlu: 70 bin TL
Erkan Petekkaya: 70 bin TL

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kanuni Sultan Süleyman Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç Özcan Deniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (32)

hasan özdemir:

ya arkadaş nedir bu üçretlerin adaletsizliği bölüm başı başrole 80/150 bin TLarkada çalışan set emekcilerine 1500/2500.arası üçret ver onuda gününde ödeme en az bir ay salla nedir bu adaletsizlik ey başrol oyuncuları bazende arkanızdaki set işcilerine sahip çıkın insanlık için.

37
0
yanıtYanıtla
METİNmetin.aksoy@iett.gov.tr:

BUNLAR: SOSYALİST YA (!)

yanıt0
yanıt0
DOÇENT HASAN:

Vatanı ve milleti için gece gündüz durup dinlenmeden çalışan, ülkeyi ileri medeniyetler safhına yükselten Erdoğan''ın mal varlığını soranlar, bu tip yattığı yerden para kazanan sözumona sanatçıların para kaynağını araştırın, soruşturun. Yahudi lobisi veriyor o paraları.

10
19
yanıtYanıtla
İPEK:

REDDETTİĞİ PROJENİN İÇİNDE İSLAMI VE MÜSLÜMANLARI YIPRATACAK BİR ŞEY YOKTURDA ONUN İÇİN REDDETMİŞTİR

22
6
yanıtYanıtla
Aynenm@m.m:

Sakallar Papaz sakali...

yanıt0
yanıt0
burcu:

devlet bunlardan şimdi aldığı verginin 10 katını alsın memur parasızlıktan kiralık ev bulamıyor

27
0
yanıtYanıtla
murat:

adi herif kendini ne sanıyor bölelerine pirim vermeyecen. O dizi sultan Süleyman diye tuttu. bakacaz bundan sonra bu şekilde performans gösterecek mi ÇAPULCU mikrobu

12
14
yanıtYanıtla
a:

zenginin malı züğürdün çenesini yorar

22
2
yanıtYanıtla
tatar:

MALİYE FAKIR FUKARANIN KUYRUĞUNU KAPANA KISTIRIR ANCAK, O DA YETMEZ VATANDAŞIN CEBİNDKİ ÜÇ KURUŞUDA MOTORSİKLET VEYA ZARZOR Bİ 131 ŞAHİN VS. ARAÇ ALMIŞ KİŞİLERİDE YOLA ÇIKTIĞI AN POLİSLER ÇEVİRİR BİR CEZA, DAHA ONU ÖDEYİP SIKINTISINI ATMADAN BİR CEZA DAHA, LANNNNN BURAYA NASIL PARK EDERSİN BİR CEZA DAHA, ÖBÜR TARAFTA YANIBAŞINDAN GÇER LÜKS BİR ARABA YOLLAR ONUN,TRAFİK KURALLARI VIZ GELİR ONAAA, MEMUR DAHİ GÖREMEZ NASILGEÇTİĞİNİ, ÇÜNKÜ YAKALADIĞI FUKARA EMEKLİ VEYA ÇİFTÇİ VEYA ESNAF.. ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLA UĞRAŞIYOR, AHHH BİR LÜKS ARABAM DA BENİM OLSAYDI DİYE HAYIFLANMAMAK ELDEMİ GARDAŞ, BİZ ZAVALLI ESKİ UCUZ ARABA SAHİPLERİ ONLARIN NE OLURSA OLSUN HERŞEYİN TAMAM OLSA BİLE POTANSİYEL SUÇ ARACI OLARAK GÖRDÜKLERİ İÇİN YE CEZAYI, YE CEZAYI, ULAN BİRAZ ALLAHTAN KORKUN BE, ADAMLAR BÖLÜM BAŞI 70 MİLYAR -90 MİLYAR - 80 MİLYAR PARA KAZANIYORLAR, BİRDE DEVLETE KARŞI TÜM EYLEMLERDE BOY GÖSTERİYORLAR ONLARA DING YOK, İŞİNİZ GÜCÜNÜZ FAKİR FUKARA İLE UĞRAŞMAK,

23
0
yanıtYanıtla
mevlut akınbey:

hak deden alsın alan degıl veren utansın

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title