Haberler

Halit Akçatepe'nin Durumu İyi

Güncelleme:

İzmir'de rahatsızlanarak geçen cuma günü hastaneye kaldırılan ünlü sinema oyuncusu Halit Akçatepe'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İzmir'de rahatsızlanarak geçen cuma günü hastaneye kaldırılan ünlü sinema oyuncusu Halit Akçatepe'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Vücudunun bir bölümünde his kaybı ve güçsüzlük, yüksek tansiyon şikayetiyle cuma akşam saatlerinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılan sinema sanatçısı Halit Akçatepe'nin takip ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Hastaneden yapılan açıklamada, "Sayın Akçatepe'nin pazartesi sabah saatleri itibariyle genel durumu iyiye gitmekte ve stabilliğini korumaktadır. Hastamızın izlem ve tedavi amacıyla yatışı devam etmektedir" denildi

DÜN HASTANEYE KALDIRILDI

Halit Akçatepe, 83'uncu İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında organize edılen "Sinema Burada Festivali"ne katılmak üzere geldiği İzmir'de dün rahatsızlandı. Sağ kol ve bacakta güçsüzlük şikayetinde bulunan ünlü oyuncu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmıştı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bu sabah yazılı açıklama yaparak sanatçının durumunun iyi olduğunu duyurdu. Açıklamada, "Sinema Sanatçımız Sayın Mustafa Halit Akçatepe'nin bugün sabah itibari ile genel sağlık durumu stabil olup tansiyonu istenilen düzeye indirilmiştir. Hastamızın tetkikleri ve çeşitli branş uzmanlarımızca muayenesi yapılmakta olup tedavi ve izlem amaçlı yatışının devam edeceğini bilgilerinize sunarız" denildi.

İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halit Akçatepe Tepecik İzmir Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title