Haberler

Halis Toprak'tan İftar Yemeği

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki evinde iftar yemeği verdi.

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki evinde iftar yemeği verdi.

Toprak'ın fabrikalarının alanında bulunan kendisine ait evde verdiği yemeğe, KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Toprak, bu kadar sanayi tesisisin 3 sene boyunca çalışmamasından devletin en az 3 milyar dolar vergi kaybının olduğunu öne sürdü. Toprak, "Yani 23 tane sanayi deyip de geçmemek lazım. Devletin ne tarafta karı var, hesap edersin ama ne tarafta zararı var, onu da hesap etmen lazım. Burada mesele biz değiliz. Bizden alabilirler ama devlet sanayi tesislerini çalıştıracaktı. Bu iş bütün dünyada böyledir. Şimdi biz bu tesisleri 2 milyar dolara açamayız. Çünkü tesis 3 senedir ortadan kayıp. Şimdi inşallah buranın ve buna benzer tesislerin Allah'a dua ediyoruz, böyle müesseselerin başına böyle işler, sıkıntılar gelmez. Maalesef bizim başımıza geldi. Oldu bir kere. Hayırlısı olsun. Sonu iyi gelsin inşallah. Bugün devreye soktuğumuz kağıt fabrikası da herkese hayırlı olsun" dedi.

Yemeğin ardından davetlilere Toprak Kağıt'ın üretimlerinden olan çeşitli hediyeler takdim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Toprak Holding Halis Toprak Bozüyük Bilecik Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title