Haberler

Haliliye'de Referandum Çalışmaları Sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması için sürdürdüğü esnaf gezisinde, 16 Nisanda evet çok ezici bir çoğunlukla sandıklardan çıkacağını söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması için sürdürdüğü esnaf gezisinde, 16 Nisanda evet çok ezici bir çoğunlukla sandıklardan çıkacağını söyledi.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde belediye meclis üyeleri Emin Coşkun, Halil Yetkin ve Mehmet Keskin ile birlikte Sarayönü Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemini görüştüğü esnaf ve vatandaşlara anlatan Demirkol, sistemin getireceği yeniliklerden bahsederek, evet oyu için destek istedi.

"Devteşti sakinleri 'evet' diyor"

Demirkol, evet kampanyası gezisi kapsamında, Devteşti Mahallesinde İsmail İmir'in evinde düzenlenen toplantıya katıldı. Devteşti Mahallesi sakinlerinin de katıldığı toplantıda Başkan Demirkol'a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Abuzer Avcı, Belediye Meclis Üyesi Emin Coşkun ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. 16 Nisandaki referandumla ilgili evet desteği isteyen Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin yeni Türkiye için öneminden bahsetti. Mahalle sakinlerine Haliliye Belediyesinin bölgede yaptığı çalışmalardan da bahseden Demirkol, yaptığı açıklamada, "Devteşti Mahallemizde vatandaşımız İsmail İmir'in evine misafir olduk. Evet kampanyası doğrultusunda bir kez daha sohbet ederek, anlama ve anlatma imkanı bulduk. Ev ziyaretimizde bize eşlik eden AK Parti Haliliye ilçe teşkilatımız, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Belediye Meclis Üyesi Emin Coşkun ve teşkilat üyelerimizle ziyaretimizi gerçekleştirdik. Burada müşahede ettiğimiz durum, vatandaşımız bizden daha fazla bilgi sahibi. Bizden daha fazla davanın sahibi. Biz sadece gönül almak için gelmişiz. Bizim anlatacağımızı onlar zaten anlamışlar ve bize kendileri anlatıyorlar. İnşallah 16 Nisanda evet çok ezici bir çoğunlukla sandıklardan çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Ev sahibi İsmail İmir ise, "Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bizim evimizi ziyaret etti. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Üstüne basarak da söylüyoruz, 16 Nisanda 'evet, evet, evet' diye konuştu.

Demirkol, ziyarette evde bulunan çocuklara Haliliye Belediyesi tarafından bastırılan Çanakkale Kitabı ve Siyer-i Nebi kitabını hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Mehmet Keskin Sarayönü AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title