Haberler

Haliliye Belediyesi Durmak Bilmiyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kısas Kırsal Mahallesi’nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kısas Kırsal Mahallesi'nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 7 ayrı mahallede yol yapım çalışmaları ve yağmur suyu drenaj çalışması yürütüyor. Kısas Kırsal Mahallesi'nde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Meclis Üyesi Erdal Deniz ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti. Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol, işçilerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KISASLI AŞIK'TAN BAŞKAN DEMİRKOL'A HOŞ GELDİN 'DEYİŞ'İ

Başkan Demirkol yol yapım çalışmalarını incelenmenin yanı sıra mahalle sakinleri ile de görüştü. Mahalle esnafını ziyaret eden Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Seçim öncesinde beyan ettiği gibi çalışmaların aralıksız olarak süreceğini anlatan Başkan Demirkol, ayrım gözetmeden hizmet ettiklerini ifade etti. Kısaslı bir aşık ise Başkan Demirkol'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti 'Deyiş' okuyarak dile getirdi.

SEÇİM ENDEKSLİ ÇALIŞMIYORUZ

Yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ve kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını anlatan Başkan Demirkol, "Bugün Haliliye Belediyesi olarak kırsal mahallemizde yapmış olduğumuz, eski adıyla kısas beldesi, şimdi ki adıyla kısas mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceledik. 7 mahallemizde yol çalışmamız devam etmektedir. Bu 7 mahallemizden biri de Kısas Mahallemiz. Kısas Mahallemizde hem stabilize yol çalışmamız hem de kilitli parke taşı çalışmamız seçim öncesinden bu tarafa devam etmektedir. Bizim çalışmalarımız seçime endeksli değildir. Seçim öncesinde başlattığımız çalışmaların bugün ne aşamada olduğunu yerinde görme imkanımız oldu. Birkaç gün içerisinde burada stabilize yol çalışmamız bitecektir. Diğer 7 noktadaki çalışmalarımızla birlikte biten yerlerden yeni yerleşim yerlerine kaydıracağız. Bugün bu çalışmada birlikte olduğumuz Kısas Muhtarımız Bakır Yılmaz, Belediye Meclis Üyemiz Erdal Deniz, Başkan Yardımcımız Mehmet Selim Polatkan'a ve Fen İşlerimizin fedakarca çalışan tüm personeline teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımız halkımızın refahı, huzuru, mutluluğu yönünde davam edeceğini taahhüt ediyoruz. Kış başlamadan önce acil yol ihtiyacı olan bütün bölgelerin yol ihtiyacını temin etmiş olacağız. Tüm halkımıza saygılar sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz ise Başkan Fevzi Demirkol'un Kısas'a büyük katkısı olduğunu belirterek yol yapım çalışmaları için teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Selim Kiraz Fevzi Demirkol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title