Haberler

Haliliye Belediye Spor Türkiye Şampiyonası'na Katılıyor

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Şampiyonası'nda elde edilen başarıların ardından 25 sporcu ile Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere yola çıktı.

Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü Kick Boks takımı, 25 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Şanlıurfa'dan İzmir'e hareket etti. İzmir'e hareket eden kafile hareket öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ'ı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Spor Birim Sorumlusu Şavak Baysan kafileyi kapıda karşıladı. Sporcularla sohbet eden Osman Uludağ, Haliliye Belediyesi olarak kendilerine güvendiklerini ve başarılı olacaklarını söyledi. Yolculuk öncesi genç sporculara tavsiyelerde bulunan Uludağ, başarılarının yanında centilmenlikleri ile Haliliye'yi temsil etmelerini istedi.

ULUDAĞ: "AMACIMIZ HALİLİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"

Şampiyona ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, "Genç kardeşlerimizle bir aradayız. Kendilerini İzmir'e yolculamak üzere burada vedalaşıyoruz. İzmir'de Türkiye Kick Boks Şampiyonası başlıyor. Buradan arkadaşlarımızı oraya gönderiyoruz. Haliliye Belediyesi olarak her zaman Başkanımız Fevzi Demirkol ve spordan sorumlu müdürlerimiz ve genç kardeşlerimizle birlikte ilimizi ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için gençlere destek veriyoruz. Sporcu arkadaşlarımız burada gayretli çalışmalar sergilediler. Sıfırdan alıp arkadaşlarımızı sporda bir yere ulaştırma adına Belediye olarak çalışmalarımız sporcu arkadaşlarımız ve eğitmenleri ile birlikte devam ediyor. Tabi bunun sonuçlarını alabilmekte ayrı bir gurur kaynağı. Daha önce ilimizde yapılan turnuvada Kick Boks ekibimiz şampiyon oldular. Şimdi de İzmir'de ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Yaklaşık 24 sporcu arkadaşımız, birbirinden genç, dinamik ve değerli çakı gibi maşallah arkadaşlarımız ilimizi en iyi şekilde hem sportmenlikleri ile hem de başarıları ile bizi temsil edeceklerine inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

"SPOR BİLİNCİ VE KÜLTÜRÜ OLUŞTURULUYOR"

Spora ve sporcuya verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcısı Osman Uludağ'a teşekkür eden Kick Boks takımı antrenörü Murat Akaltun ise yaptığı açıklamada, "Hem popülizmden uzak spor bilincini ve kültürünü oluşturmak amacıyla Şanlıurfa'da sporu yaymak amacıyla ciddi çalışmaları dönüşüm buluyor. Biz bundan bir hafta önce Haliliye Belediyesi olarak 40 ilin katıldığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Şampiyonası biliyorsunuz Birecik'te gerçekleşti. Yaklaşık 600 sporcunun katıldığı dev organizasyonda yine sayın Fevzi Başkanımızın, Osman Başkanımızın desteklerini arkamızda hissederek şampiyon olduk. Bizlerde bu şampiyonluğu anlamlandırmak için 25 Mayıs 3 Haziran tarihlerinde Türkiye'nin en büyük organizasyonu olarak kabul edilen Kick Boks Gençler ve Büyükler Bay Bayan Şampiyonasına Haliliye Belediyesi olarak katılacağız" ifadelerini kullandı.

HALİLİYE BELEDİYE SPOR BÖLGENİN DİNAMOSU OLMAYA ADAY

Öte yandan İzmir'de 600 sporcunun katılımı ile 25 Mayıs 3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası, Türkiye'nin en büyük Kick Boks organizasyonu olarak nitelendiriliyor. Söz konusu turnuvaya Şanlıurfa'dan 29 sporcu katılıyor. 29 sporcudan 25 ise Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü'nün sporcularından oluşuyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Türkiye Uludağ İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title