Haberler

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haliliye için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirkol, "Vatandaşlarımızın çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Bağış, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ve birim müdürleriyle birlikte Devteşti Mahallesinde yeni yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan'dan bilgi alan Başkan Demirkol, Devteşti Mahallesindeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

"ÇAMURA BASMADAN EVLERİNE GİTMELERİNİ AMAÇLIYORUZ"

Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, vatandaşların çamura basmadan evine, işine gitmesini amaçladıklarını söyledi. Devteşti Mahallesinde tüm sokaklarda yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Demirkol, "Devteşti Mahallesi, Haliliye ilçemizin nüfus bakımından en büyük mahallesi ve yeni gelişen bir mahalle. 9652, 9655 ve 9658. sokaklarda yapılan çalışmaları belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve fen işleri müdürümüzle birlikte inceledik. Çok az bir sokağımız kaldı. Yapılaşmanın çok hızlı geliştiği bir mahallemiz. Bu bölgede, yapılaşma olmadan önce daha henüz inşaat aşamasına gelmeden önce yollarımızı tamamlamayı, inşaat işçiyle uğraşan işçi, esnaf ve işverenimizin işini kolaylaştırmayı, yerleşim olan binalarda yaşayanların çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu bakımdan çalışmalarımız devam edecek. Devteşti Mahallemizde tüm sokaklarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak insanların hizmetine açmayı düşünüyoruz. Haliliye için gece, gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. İnsanların duasını almaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Hasan Kaya Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title