Haberler

    Halilhodzic Oyuncularını Uyardı

    Güncelleme:

    Trabzonspor'un teknik patronu Vahid Halilhodzic, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi tüm takımı uyardı.

    Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe maçına hazırlanan oyuncularını sert bir şekilde uyardı ve ne olursa olsun üç puanı elde etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

    Çok sayıda sakat oyuncuları olmasına rağmen bahanelere sığınmayacaklarını ve çıkıp en iyi şekilde oynayacaklarını ifade eden Boşnak teknik adam, DHA'ya verdiği demeçte "Ağlamak, sızlamak ve bazı şeylerin arkasına sığınmak yok. Fenerbahçe maçında gerekeni yapacağız."  diye konuştu.

    Antrenmanda milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Waris, Yatabare, Onur ve Yusuf katılmadı, milli takım kamplarından dönen Kevin Constant ve Avraam Papadopoulos ise takımla birlikte antrenmana çıktı. Cardozo ve Bosingwa da hala iyileşme sürecindeler ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıyorlar, Aykut Demir ve Mustafa Yumlu ikilisinin sakatlıkları ise daha ciddi olduğundan muhtemelen bu önemli karşılaşmada yer alamayacaklar.

    Bu dört oyuncuya ek olarak gribal enfeksiyon geçiren Fatih Öztürk de takımdan ayrı çalıştı.

    Trabzonspor'un evinde Avni Aker'de karşı karşıya gelecek olan iki ekip kozlarını 14 Eylül'de paylaşacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title