Haberler

Halilhodzic'in İstediği Slimani İçin Kulüpler Sıraya Girdi

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic'in istediği Slimani, Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Leicester City'nin radarına girdi.

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istediği Islam Slimani için İngiltere'den talipler var. Dünya Kupası'nda Cezayir forması ile başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki santrfor için West Ham United ve Leicester City kulüpleri sıraya girdi.

WEST HAM ÇOK İSTİYOR

Bonservisi Sporting Lizbon'da olan Slimani için Leicester City'nin, Portekiz kulübünün kapısını çalarak fiyat sorduğu belirtildi. Öte yandan West Ham United kulübünün de başarılı oyuncu için 7 milyon sterline kadar çıkabileceği ve Slimani için istekli olduğu ifade edildi.

26 MAÇTA 8 GOLÜ VAR

Güney Kore ve Rusya maçlarında fileleri sarsan Slimani, Dünya Kupası'nda tarihinde ilk defa son 16'ya çıkan takımın önemli bir parçasıydı. Genç forvet geride bıraktığımız sezonda Sporting'de 26 maçta 8 kez gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

West Ham United Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title