Haberler

Halilhodzic Fenerbahçe'yi Yenmek İçin Her Şeyi Yapacağız

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynanacak olan kritik maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynanacak olan kritik maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Halilhodzic, Fenerbahçe maçının öneminin farkında olduklarını belirterek, şöyle konuştu

Bu tarz maçların bölge için, taraftarlar için ne anlama geldiğini önemini çok iyi biliyorum. Başkanımızda ilk görüşmemizden itibaren Fenerbahçe'den bahsetti. Herkesin bu maçla ilgili bir beklentisi var. Ancak bu maç bizim için biraz erken geldi. Bana kalsaydı tercihim bu maçı iki ay sonra oynamak yönünde olurdu. Bugün itibariyle söyleyebileceğim bir şey var, o da Fenerbahçe'nin bizden daha iyi durumda olduğudur. Bu demek değildir ki, Trabzonspor bu maç için arzulu veya istekli olmayacak.

TRABZONSPOR BU TARZ BAŞARILARI YILLARDIR BEKLİYOR

Fenerbahçe'yi yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını da vurgulayan Halilhodzic, açıklamalarını şöyle sürdürdü

Fenerbahçe'yi yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Trabzonspor bu tarz başarıları yıllardır bekliyor. Ben ve takımım, taraftarları memnun etmek için, başkanımızı memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu maçın hazırlıklarına zorluklarla başladım. Birkaç sakat oyuncu, eksik oyuncular ve gördüğünüz gibi transferin son gününde gerçekleşen üç transfer var. Son günde gelen üç futbolcumuzla daha konuşmadan milli takıma gittiler. ve onlarla bu zaman içerisinde çalışamadım. Çalışamayınca da böyle önemli bir maça hazırlayamadım. Dünyanın en iyi oyuncularını transfer edip bir 11 kursanız bile anında bir şeyler başaramazlar.

KİMSENİN BU MAÇ İÇİN BAHANE YADA EKSİK BİR TAVIR SERGİLEME LÜKSÜ YOK

Halilhodzic, zor bir süreçten geçtiklerini de belirterek, şu ifadeleri kullandı

Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. İlk defa 10 gün içerisinde 12 transfer gerçekleştirildi. Tekrarlıyorum, hayal edemeyeceğim şekilde birçok şeyle karşılaştım. Bu saatten sonra takıma üç aylık bir zaman tanımak gerekiyor. Trabzonspor'u o zaman göreceksiniz. Ama şunu bilmeniz gerekir ki, hiç kimsenin bu maç için bahaneye, ya da eksik bir tavır sergilemeye lüksü yok. Her şeyi yapmak zorunda. Ben bir antrenör olarak Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yapacağım. RAKİP BARCELONA OLSA BİLE GALİYİBETTEN SÖZ EDERİM

Fenerbahçe'yi çok iyi analiz ettiğini de ifade eden Halilhodzic, şöyle konuştu

Trabzonspor'u nasıl biliyorsam Fenerbahçe'yi de o şekilde tanıyorum ve analiz ettim. Rakibimizin geçen sezon oynadığı tüm maçları izledim. Bu senenin maçlarını da izledim. Hep aynı takım. Bazen bir yabancı oynamıyor diğeri oynuyor ama aynı takım. Bizde ise oyuncuların yüzde 90'ı değişti. Burada her şey olabilir. Dünya Kupası'nda Almanya ya karşı oynadık. O maçta oyuncularıma seslendim, 'Almanya'yı yenmek istiyor musunuz' dedim. Hepsi tuhaf bir şekilde bana baktı. Kariyerim boyunca oyuncularımı mağlubiyet için hazırlamam. Kaybedeceğimi kafadan bilsem, o şekilde hazırlık yapsam maça çıkmam. Rakip Barcelona olsa bile galibiyetten söz ederim.

FENERBAHÇE'NİN F'Sİ AĞZIMDAN ÇIKTIĞINDA OYUNCULARIMIN GÖZLERİ PARLIYOR

Taraftarların oluşabilecek provokasyonlara kapılmaması gerektiğini de söyleyen Hallihodzic, İki üç sene önce neler olduğunu biliyorum. Geçen sezonki maç yarıda kaldı, çok riskli maç. ve o yüzden bütün taraftarlarımıza seslenmek istiyorum provokasyon olayı olursa sakin bir şekilde sadece bizi desteklemeye gelsinler. Tekrar bir ceza almayalım. Türkiye'nin muhtemelen en iyi takımına karşı oynayacağız ve onları tabi ki yenmek isterim. Fenerbahçe'nin F'si ağzımdan çıktığında oyuncularımın gözleri parlıyor, radar gibi açılıyor, çalışanların hepsi bir şey bekliyorlar. Trabzon'a geldiğim günden beri bir uğursuzluk mu var, bir şansızlık mı var bilmiyorum ama üç oyuncumun ayağı kırıldı. 5-6 oyuncumuz da hastalıktan dolayı karın ağrısı var. Hatta birkaç hoca arkadaşımız bile hasta oldu. Çok samimi söylüyorum, 10 senedir böyle bir olay başıma gelmedi. İki ayda her şeyi yaşadım şeklide konuştu.

CARDOZO VE BOSİNGWA MUHTEMELEN FENERBAHÇE MAÇI LİSTESİNDE OLMAYACAK

Sakat futbolcular hakkında da bilgi veren Halihodzic, Cardozo ve Bosingwa muhtemelen Fenerbahçe maçı listesinde olmayacak. Yarın bu oyuncularımız sağlık kontrolünden geçecek ve durumları netleşecek. Ondan sonra net kararı vereceğim ama bir haftadır topla çalışma yapmayan oyuncumu riske etmem. Bu riski alırsam oyuncu tekrar aniden bir sakatlık yaşayabilir. Kevin Constant milli takımdan erken döndü ama onunda bir sakatlığı var. Belkalem, Yatabare ve Waris ile milli takım dönüşü konuştum ve yorgunluk yüzlerinden belli oluyordu. Neredeyse yarı baygın haldeydiler. Fenerbahçe'nin eski maçlarını izledim. O maçlarda gördüğüme göre Fenerbahçe'nin bazı oyuncularının maçı provoke edebileceğini söyleyebilirim. O yüzden gayet istikrarlı, kararlı ve yerinde agresifliği kullanarak tahrike düşmeden oyunumuzu oynamamız gerekecek dedi.

GÜNDÜZÜM GECEM FENERBAHÇE OLDU

Fenerbahçe'nin de eksik oyuncularının bulunduğunun farkında olduklarını söyleyen Halilhodzic, açıklamalarını şöyle sürdürdü

Meireles olmazsa Diego olur, Caner olmazsa Kadlec oynar. Çünkü iki üç sezondur aynı takım ve aynı sistemde oynuyorlar. Biz ise henüz bütün oyuncularımızla bir idman bile yapamadık. Futboldan anlayan kişilikler buradan Fenerbahçe'nin ne kadar avanatjlı olduğunu çıkarabilir. Bütün sorunlara rağmen futbolda her şey olabilir. Ben bir hoca olarak bir haftadan beri gündüzüm gecem Fenerbahçe oldu.

ONUR OLMASAYDI 3-0 DEĞİL, 6 HATTA 7-0 OLABİLİRDİ

Milli takımın İzlanda'ya 3-0 mağlup olduğu maç sonrası ağır eleştirilere maruz kalan kalecisi Onur Recep Kıvrak'a da sahip çıkan Halilhodzic, açıklamalarını şöyle tamamladı

Dün konuyla ilgili bilgi sahibi oldum. Onur, İstanbul basını tarafından eleştirilmiş. Gerçek hayatta insanın ne söylediği, kimin söylediği önemlidir. Bazen bazı insanlar çok konuşur ama boş konuşur. Onur'la görüştüm ve konuştum. Ona tam desteğim ve güvenim var. Çok iyi iki maç çıkarttı. Üçüncü maçta hatalı Onur değil. Bana göre, 3-0 Türkiye için çok iyi bir sonuç. Aslında Onur olmasaydı 3-0 değil, 6 hatta 7-0 olabilirdi. Danimarka maçını Onur kurtardı. Biz 4 maçtır gol yemedik. Umarım Fenerbahçe karşısında da bu formunda olur. Onur üstün bir performans sergiliyor ve bende oyuncuma sonsuz destek veriyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title