Haberler

Halil İbrahim Fırat Ziyaretlerini Devam Ediyor

AK Parti Milletvekili Aday dayı İbrahim Halil Fırat, vatandaş buluşmalarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Aday dayı İbrahim Halil Fırat, vatandaş buluşmalarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında kurumları ziyaret ediyor.

Beraberindeki heyet ile birlikte Adıyaman İl Defterdarlığını, Sosyal Güvenlik Kurumunu, AFAD'ı, İl Sağlık Müdürlüğünü, İş-Kur'u ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki yönetici ve personelle buluşan İbrahim Halil Fırat, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geliyor.

İbrahim Halil Fırat, ziyaretler kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bundan önceki seçimlerde bize büyük destekler veren hemşerilerimden Adıyaman'a en güzel hizmetleri getirebilmek için bu seçimde de dua ve destek bekliyorum. Ziyaret ettiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi bizi memnun ediyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Fırat Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title