Haberler

Halıcı Ahmet Urkay'da Üniversite Tanıtım Günleri

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde Haziran ayında yapılacak ve Üniversite adaylarının kaderini belirleyecek olan LYS öncesi Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi “Üniversite tanıtım günleri” etkinliği düzenledi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Haziran ayında yapılacak ve Üniversite adaylarının kaderini belirleyecek olan LYS öncesi Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi "Üniversite tanıtım günleri" etkinliği düzenledi. Okul Müdürü Rafet coşkun "Bu etkinliğin, sınav sonrası gelen puanlarıyla tercih yapacak öğrencilere katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Üniversiteye giriş sınavının 2. aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavları, Haziran ayında yapılacak. Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi idarecileri de öğrencilerin kaderini belirleyecek olan bu sınav öncesinde bölüm tercihi konusunda öğrencilere katkı sağlayacağını düşündüğü bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında 11 üniversitenin temsilcisi, üniversitelerini tanıtmak üzere Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi'ne geldi.

Okul Müdürü Rafet Coşkun düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi verdi. Etkinliğin organizasyonunu üstlenen okulun rehberlik öğretmeni Elif Avanoğlu ise "Üniversiteler aslında bize tanıtım için tek tek geliyorlar ancak bu etkinlikle bir kısmını bir araya toplayabildik" dedi.

Öğrenciler okulun bahçesine kurulan stantları tek tek gezerek hem üniversiteler hakkında hem de merak ettikleri mesleklerle ilgili bilgi aldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title