Haberler

Belediyede Çalışan Memur, Halı Saha Maçında Kalp Krizinden Öldü

Güncelleme:

Gaziemir Belediyesi'nde görevli memur 46 yaşındaki Fatih Bulut, İzmir'de oynadığı halı saha maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gaziemir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görevli memur, 46 yaşındaki Fatih Bulut, halı sahada maç sırasında kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Evli ve 1 çocuk babası Fatih Bulut'un ani ölümü yakınları, sevenleri ve belediye çalışanlarını yasa boğdu. Ankaralı olan Fatih Bulut'un cenazesi, Gaziemir Merkez Camii'nde öğleleyin kılınan cenaze namazının ardından memleketine uğurlandı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Tanıyan herkesin sevgisini kazanmayı başaran Fatih Bulut için belediye binasında anma töreni düzenlendi. Törene katılan personel çok erken kaybettikleri mesai arkadaşının ardından gözyaşı döktü. Bulut'un ölümüyle derin üzüntü yaşayan CHP'li Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Çok değerli, çok çalışkan kardeşimiz Fatih Bulut'u genç yaşta kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Ailemizin önemli bir ferdini çok zamansız kaybettik. Acımız çok büyük. Hepimizin başı sağ olsun. Fatih arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır diliyorum" dedi.

Belediye binasının ikinci katında Bulut anısına oluşturulan özel köşeye Başkan Şenol ve belediye personeli karanfiller bırakarak mesai arkadaşlarını andı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Halil İbrahim Şenol Gaziemir Belediyesi Fatih Bulut İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title