Haberler

Halı Sahada Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Sivas’ta bir kişi, çalıştığı kurumun düzenlediği halı saha turnuvasının ilk maçında sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Sivas'ta bir kişi, çalıştığı kurumun düzenlediği halı saha turnuvasının ilk maçında sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

TÜDEMSAŞ'ta Kalite Kontrol Şube Müdürlüğünde çalışan evli ve 3 çocuk babası Süleyman Şahin (49), Sivas Demiryol İş Sendikası'nın kurumlar arası düzenlediği halı saha futbol turnuvasına katıldı. 10 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk karşılaşması dün akşam saatlerinde favori halı sahada Kalite Kontrol Şubesi ile Beton Traves takımları arasında oynanmaya başladı. Süleyman Şahin, karşılaşmanın 20'nci dakikasında saha içinde yere yığıldı. Şahin'e ilk müdahale, saha içinde bulunan arkadaşları tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine ambulans çağrıldı. Ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan tetkikler sonucu, Şahin'in kalp krizi geçirerek öldüğü tespit edildi.

Şahin'in cenazesi, bugün öğle vakti Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke'de bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Süleyman Şahin'in daha önce Sivas Demirspor'da profesyonel olarak futbol oynadığı, Yüceyurtspor'da başkanlık görevi yaptığı, Zara Dışında Yaşayan Zaralılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin de başkanı olduğu öğrenildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Şahin Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ayhan fisunoğlu:

sivas çalıkan dürüst bir evladını kaybetti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title