Haberler

Halfeti'ye Melsek Yüksek Okulu Yapılacak

Halfeti İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçeye meslek yüksek okulu yapılması konusunda Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İ.Halil Mutlu ile görüştü.

Halfeti İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçeye meslek yüksek okulu yapılması konusunda Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu ile görüştü.

Halfeti İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Osman Bey Kampusunda bulunan ve Halfeti'de 2000 yılında sular altında kalmadan önce taşların tek tek sökülmesi suretiyle taşınması gerçekleştirilen Feyzullah Efendi Konağı'nda Prof. Dr. İ. Halil Mutlu ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Halfeti ilçesinde yapılması düşünülen meslek yüksek okulu konuşuldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Halfeti İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, "İlçemizin her alanda gelişmeye müsait bir konumda, en büyük ihtiyaçlarımızdan biri ilçemizin turizm alanında bir meslek yüksek okulu buda kısa sürede çözülür" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu ise Halfeti ilçesine meslek yüksek okulu açılması fikrinin çok yerinde olduğunu belirterek konu ile ilgili gerekli desteği vereceklerini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Halil Mutlu Şanlıurfa Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title