Haberler

Halfeti el sanatları Ankara'da beğeniye sunuldu

Halfeti Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başkentte, el sanatları sergisi açıldı.

Halfeti Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başkentte, el sanatları sergisi açıldı.

TBMM Mustafa Necati Kültür Evi'ndeki açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Türk Hava Kurumu Genel Müdürü Yusuf Güngör, Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İzci, Ankara Şanlıurfalılar Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Halfeti Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dayısı araştırmacı yazar Abdullah Satoğlu, Cumhurbaşkanı Turizm Danışmanı Ayça Adalılar ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, burada yaptığı konuşmada, kendisinin Gaziantep Milletvekili olduğunu hatırlatarak, "Birecik Baraj Gölü, Gaziantep ve Şanlıurfa arasında güzel bir yer. Sizlere bir güzel haberin müjdesini vereyim. Birecik Gölü'nde turizmin emrinde çalışması için güzel bir gemi yaptırıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hizmete girecek" dedi.

TBMM Başkan Vekili Yakut da sergiye emeği geçenlere teşekkür etti. Böyle çalışmaların kültürlerin gelecek nesillere aktarılmasında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Yakut, 1980'de Halfeti'de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığını o günden bu güne dostluklarının irtibatlarının hep sürdüğünü ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Ak Parti Halfeti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title