Haberler

Halep'te İnsanlık Ölmesin" Yardım Kampanyası

Türkiye Diyanet Vakfı Kabataş Şubesi tarafından düzenlenen "Halep'te İnsanlık Ölmesin" yardım kampanyası kapsamında toplanan 3 kamyon gıda ve giyecek yola çıktı.

Kabataş Belediye Meydanında düzenlenen törene Kabataş Kaymamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Akçay, İlçe Müftüsü Ramazan Efelioğlu, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Temizkan, yaptığı konuşmada, kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, "Halep'e Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, devletimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, gereken her türlü desteği veriyor. Bizlerinde oradaki mazlum Müslüman kardeşlerimize kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Onlar orada açlık, sefalet ve soğukla mücadele etmeye çalışıyor. Allah yaptığınız yardımlarınızı kabul etsin." dedi.

Törende, kampanyaya destek sağlayan kişilere plaket verilmesinin ardından 3 kamyon giyecek ve gıda, dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yakup Yılmaz AK Parti Türkiye Kabataş Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title