Haberler

Halep'e Hava Saldırısı: 8 Ölü, 8 Yaralı

Suriye'de Esed rejimi ve Rusya'ya ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki semtlere düzenlediği hava saldırısı sonucu 8 sivilin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Suriye'de Esed rejimi ve Rusya'ya ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki semtlere düzenlediği hava saldırısı sonucu 8 sivilin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı bildirildi. AA muhabirinin Halep'teki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, savaş uçakları Halep'te muhaliflerin denetimindeki Cisr el- Hac ile Merce semtlerinde sivil yerleşim yerini bombaladı.

Saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 sivil hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Saldırılarda bölgede büyük çaplı hasar meydana geldi.

Yetkililer, Rus savaş uçaklarının kentin kuzeyindeki muhaliflerin tek çıkış noktası Kastillo yolunu, Kafr Hamra beldesi ile Anadan ilçesini de bombaladığına değindi.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Rusya Hac Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title