Haberler

Halep'e Destek Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gösteriye katılanların Suriye Devrim bayrağı ile kampüse gelişi Dövizler ve bayraklar taşıyan göstericiler Halep'teki muhalif bölgelerin eski valisi Beşir Alito'nun konuşmasıSuriye'nin Halep kentinin kuzeyindeki Azez ilçesinde bir grup Suriyeli, Halep'te kuşatma...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gösteriye katılanların Suriye Devrim bayrağı ile kampüse gelişi

Dövizler ve bayraklar taşıyan göstericiler

Halep'teki muhalif bölgelerin eski valisi Beşir Alito'nun konuşması

Suriye'nin Halep kentinin kuzeyindeki Azez ilçesinde bir grup Suriyeli, Halep'te kuşatma altındaki bölgelerde kalanlar için destek gösterisi düzenlendi.

Halep'in Türkiye sınırına yakın Azez ilçesindeki Uluslararası Şam Üniversitesinin kampüsünde düzenlenen gösteriye yüzlerce Suriyeli katıldı.

Göstericiler, "Halep'i kurtarın", "Ailelerimiz Halep'te", "Halep yanıyor", "Halep'te katliam var" yazılı dövizler taşıdı.

"Tarih, Halep'teki olayları kanlı kalemlerle yazacak"

Gösteride konuşan Halep'teki muhalif bölgelerin eski valisi Beşir Alito, "Rejim ve ortaklarının Halep'e yönelik saldırılarına rağmen kenti terk etmeyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlar bombardımana, açlığa rağmen kenti terk etmedi." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Azez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title