Haberler

Hale Caneroğlu, Kütüphane Açılışına Katıldı

Tiyatro ve dizi oyuncusu Hale Caneroğlu, Ordu'nun Ünye ilçesinde kütüphane açılışına katıldı.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Hale Caneroğlu, Ordu'nun Ünye ilçesinde kütüphane açılışına katıldı.

Ordu'nun Ünye İlçesi Meçhul Asker Orta Okulu'nda Sanatçı Hale Caneroğlu'nun teyzesi Gülhis Suman Çeliker'in katkılarıyla oluşturulan kütüphanenin açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, "Bu kütüphaneyi bütün halkımıza açıyoruz. Öğrencilerimizin ve halkımızın bu kütüphaneden faydalanmasını istiyoruz. Bu kütüphane aynı zamanda z tipi bir kütüphane. Bakanlığımızın projesi kapsamında bu şekilde tasarlandı" dedi.

Meçhul Asker Ortaokulu Müdürü Seçkin Önbaş ise, "Bu kütüphanenin tamamen yapımı Gülhis hanıma aittir. Kitaplarını biz koyduk sadece. Gülhis hanım, 'Ben çok varlıklı bir insan değilim ama küçük tasarruflarla ben burayı yaptırıyorum' demişti. Gerçekten herkes bu duyarlılıkta olursa çok ışıkların yanacağına, çok daha umutların aydınlanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kütüphane açılışına katılan Sanatçı Hale Caneroğlu, teyzesinin desteği ile ilgili düşüncesini dile getirerek, "Kütüphaneyi yurt dışında yaşayan büyük teyzem Gülhis Çeliker'in bağışlarıyla hayata geçirdik. Benim için eğitim çok önemli sonuçta geleceğimizi iyi bir eğitimle şekillendirebiliyoruz. Ailemden birisinin buna katkıda bulunmuş olması benim için çok kıymetli. Büyük teyzem yurt dışında yaşadığı için onun adına açılışı yapmaya ben geldim. Burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Açılış sonrasında, Gülhis Suman Çeliker'in katkılarından dolayı onu temsilen sanatçı Hale Caneroğlu'nun annesi Feride Caneroğlu'na teşekkür belgesi verildi.

Program ikramlarla son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arpacıoğlu Hale Caneroğlu Ömer Akar Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title