Haberler

Haldun Taner'in "Ay Işığında Şamata" Oyunu Yeniden Sahnelenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Haldun Taner'in "Ay Işığında Şamata" oyununu yeniden seyirciyle buluşturuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Haldun Taner'in "Ay Işığında Şamata" oyununu yeniden seyirciyle buluşturuyor.

Şehir Tiyatroları bu hafta 1'i yeni 7 yetişkin oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor. Bu ay izleyici ile buluşacak olan oyunlar arasında, Haldun Taner'in yazdığı ve ilk kez 1977 yılında yine Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Ay Işığında Şamata" dikkati çekiyor.

Yönetmenliğini Naşit Özcan'ın üstlendiği oyun, Çalışkur Apartmanında yaşayan Çalışkur ailesinin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan aile yapısını gösterirken, ailenin küçük dünyalarından dış dünyaya bakışlarını eleştirerek, seyirciyi hem eğlendiriyor hem güldürüyor hem de şaşırtıyor.

Oyun, 20- 23 Nisan tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Şehir Tiyatroları, 20-23 Nisan'da "Ayak Takımı Arasında" oyununu Harbiye Muhsin Ertuğrul, "Zengin Mutfağı" oyununu Fatih Reşat Nuri, "Kısasa Kısas" oyununu Üsküdar Musahipzade Celal sahnelerinde, 21-23 Nisan'da "Komşum Hitler" oyununu Kağıthane Sadabad, "Sırça Hayvan Koleksiyonu" oyununu Ümraniye, "Fehim Paşa Konağı" oyununu ise Gaziosmanpaşa sahnelerinde oynayacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haldun Taner 23 Nisan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title