Haberler

Hakkari Valisi Kentteki Stk Temsilcileriyle Toplantı Yaptı

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, kentteki bazı kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek ilin kalkınması ve sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, kentteki bazı kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek ilin kalkınması ve sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran  ve kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Canbolat, yemeğe katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Hakkari'de yürütülen çalışmalar ve kentin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bu çerçevede Hakkari il merkezinin Yüksekova'ya taşınması konusu, Hakkari Üniversitesi'nin gelişim durumu, şehrin imar ve kentsel dönüşüm açısından ihtiyaçları, gençlere dönük yapılması gereken çalışmalar, spor yatırımları ve kayak tesisi, Hakkari'nin kültürünün ve değerlerinin tanıtılması, engellilerin yaşadığı sıkıntılar istişare edildi. Canbolat, STK'ların ilin sorunlarının çözümünde de önemli roller üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı, Canbolat'ın teşekkür konuşmasıyla son buldu. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Kurtaran Faysal Geylani Osman Kızılban Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title