Haberler

Hakkari Üniversitesi'nde Yılsonu Sergisi

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümleri’nin öğretim görevlisi ve öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümleri'nin öğretim görevlisi ve öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümleri öğrencileri ve öğretim görevlileri, yılsonu sergisi düzenledi. 2015-2016 eğitim öğretim döneminin sona ermesinin ardından Hakkari motifleri el işlemeleri, yağlı boya, dokuma ve baskı tasarımlarının yer aldığı sergi bugün açıldı. Hakkari Atatürk Kültür Merkezi'nde açılan sergiye üniversite rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Genel Sekreter Şanser Kutluk, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Hakkari motiflerinin yoğun ilgi gördüğü sergide Rektör Ceylan, sergiyi düzenleyen öğrenci ve eğitmenlerden çalışmaları ile ilgili bilgi alarak motif, yağlı boya çalışmaları, maket ve görsel çalışmalarını inceledi. Sergilenen ürünleri beğenen Rektör Ceylan, daha sonra öğrencileri başarılarından dolayı tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Üniversitesi Ebubekir Ceylan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title