Haberler

Hakkari - Şemdinli'de Çatışma İzleri Gündüz Ortaya Çıktı

Şemdinli'de çatışma izleri gündüz ortaya çıktı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne PKK'lı teröristlerin dün akşam eş zamanlı düzenlediği saldırının ardından çıkan çatışmanın izleri gündüz ortaya çıktı. Çıkan çatışmada çok sayıda ev ve araç hasar görürken, 1 minibüs de alev alarak kullanılamaz hale geldi.

Bir grup PKK'lı dün saat 18.00 sıralarında Şemdinli İlçe Merkezi'ndeki bazı kamu kurum binaları ile Şapatan Jandarma Karakol Komutanlığı'na eş zamanlı roketatarlı ve otomatik silahlarla saldırıda bulunuldu. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Dün çıkan ve 2 saat süren çatışmanın izleri gündüz ortaya çıktı. Çıkan çatışmada minibüs durağındaki çok sayıda araç hasar görürken, bir minibüs çatışma sırasında yandı.

İlçedeki Cumhuriyet Caddesi'nde birçok işyeri ile bazı mahallerdeki evlere de çok sayıda kurşun isabet etti. Derecik yolunun Karşıyaka mahallesi yol ayırımına bırakılan patlamamış bir roketatar mermisi ise dikkat çekti. İlçe esnafı bugün kepenk açmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title