Haberler

Hakkari Demirkazık Dağı'nda Darbe Girişimini Protesto Ettiler

Niğde'nin Çamardı İlçesi'nde bulunan 3 bin 756 rakımlı Demirkazık Dağına kaya tırmanışı gerçekleştiren 3 dağcı, darbe girişimini dağın zirvesine bayrak dikip pankart açarak protesto etti.

Niğde'nin Çamardı İlçesi'nde bulunan 3 bin 756 rakımlı Demirkazık Dağına kaya tırmanışı gerçekleştiren 3 dağcı, darbe girişimini dağın zirvesine bayrak dikip pankart açarak protesto etti.

Ankara'dan Tarık Bünyamin Kaya, Kayseri'den Gül Soydan ve Hakkari'den Naci Ertunç adlı 3 dağcı, Niğde'nin Çamardı İlçesine bağlı 3 bin 756 rakımlı Demirkazık Dağına ipli kaya tırmanışı gerçekleştirdi.

Zirveye tırmanan 3 dağcı, Türk bayrağı dikip, darbe girişimini kınayan yazıların yer aldığı pankartı açarak darbecileri protesto etti. Ankaralı dağcı Tarık Bünyamin Kaya, Türkiye'de yaşayan halkın sayesinde bir uçurumun eşiğinden dönüldüğünü belirterek, Darbe girişimine karşı kazanan demokrasi olmuştur. Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, barış ve kardeşliğin kazanacağına her daim olan inancımızla çalışmaya devam etmek ve üretmektir. Geleceğe sağlıkla yürümemiz ancak toplumun tüm kesimlerinin barışçıl dayanışması ve hukukun üstünlüğüyle mümkün olacaktır. Ülkemizin geleceğine yönelik bu tehditi betaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Askeri darbe girişimiyle demokrasiye hiç bir müdahale kabul edilemez. Tüm kesimler ve kurumlar olarak demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmalıyız dedi.

Hakkarili dağcı Naci Ertunç ise, demokrasiye yapılan her türlü müdahaleyi kabul edilemez olarak değerlendirdiklerini, halkın idaresiyle seçilmiş meşru hükümete ve devlete karşı yapılan bu girişimin karşısında olduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Çamardı Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title