Haberler

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısını kınadı.

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısını kınadı.

Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, Dağlıca'da iki ayrı zırhlı askeri araca yapılan mayınlı saldırıda, Türk askerlerinin şehit olduğunu aktardı.

Terör olaylarının arttığını ifade eden Şenol, "Son birkaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu hainlere çözüm süreci adı altında cansuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir" ifadelerini kullandı.

Yetkililerin artık üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Şenol, şunları anlattı:

"Yetkililer, terörle müzakere değil, mücadele yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak, başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum."

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan

Ercan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yaşanan son günlerde ve özellikle dün yaşanan hain terör saldırılarını lanetlediklerini bildirdi.

Saatler ilerledikçe açıklanamayan şehit sayılarının kendilerini hayli tedirgin ettiğini aktaran Ercan, şunları kaydetti:

"Bazı haber kanallarında şehitlerimizin cenazelerinin kanlı terör örgütünün elinde olduğu haberleri yayınlanmaktadır. Hiçbir devlet kanalından ve herhangi bir yetkiliden açıklama gelmemekle beraber, bazı gazete ve haber kanalları sansürlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle CHP Afyon İl Başkanlığı olarak; şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Ercan Dağlıca Hakkari Yerel Haberler

title