Haberler

Hakkari'deki Sözde "Öz Yönetim" Soruşturması

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde HDP İlçe Eşbaşkanı Galip Geylani, Şemdinli-Yüksekova yolundaki Durak Jandarma Karakolu'nda durdurulan aracında gözaltına alındı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde HDP İlçe Eşbaşkanı Galip Geylani, Şemdinli- Yüksekova yolundaki Durak Jandarma Karakolu'nda durdurulan aracında gözaltına alındı. HDP Şemdinli İlçe Eşbaşkanı Galip Geylani, Şemdinli-Yüksekova yolundaki Durak Jandarma Karakolu'nda durdurulan aracında gözaltına alındı. Geceyi Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren Geylani; daha sonra Şemdinli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. Gözaltı gerekçesi öğrenilmeyen Geylani'nin adliyedeki sorgusu sürüyor. Hakkari'deki sözde "öz yönetim" soruşturması kapsamında HDP'nin Şemdinli İlçe Başkanı Galip Geylani gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Geylani'nin içinde bulunduğu araç, Şemdinli-Yüksekova karayolunda, Durak Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından durduruldu.

Geylani, Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen sözde "öz yönetim" soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Galip Geylani'nin ifade işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Şemdinli Devlet Hastanesi Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HACI İSMAİLİN OĞLU RECEP SEVER:

ALLAH TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ HOŞ VE SEVİMLİ GÖRENLERİ KAHHAR İSMİYLE KAHRU PERİŞAN EYLESİN. . . EVLERİNE VE ÇOCUKLARINA ATEŞ SALSIN VE DESTEKLEDİKLERİ TERÖR KENDİLERİNE DE DOKUNSUN İNŞALLAH. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title