Haberler

Hakkari'de Yamaç Paraşütü Heyecanı

Vanlı doktor Muhammet Maşuk Okumuş, Hakkari’nin yüksek kesimlerinde bulunan 2400 rakımlı Vatan Tepesi’nde yamaç paraşütü yaptı.

Hakkari Reşko Doğa Sporları Derneği Başkanı Emin Yıldırım ve üyesi Dr. Muhammet Maşuk Okumuş, 2400 rakımda bulunan Vatan Tepesi'ne çıkarak burada yamaç paraşütü ile şehir merkezinin üzerinde tur attıktan sonra Karayolları 114. Şube Şefliği bahçesine iniş yaptı.

Burada bir açıklama yapan Hakkari Reşko Doğa Derneği Üyesi Dr. Muhammet Maşuk Okumuş, amaçlarının Hakkari’yi yamaç paraşütü ile dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Okumuş, ”Yaklaşık 4 yıldır uçuş yapıyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde uçtuk ancak Hakkari başka konularla anıldığı için çok farklı bir yerdir. Burada bize uçmak nasip oldu. Burada yamaç paraşütü yapmak ayrı bir zevktir. En büyük sıkıntımız 1 saat sonra tepenin zirvesine ulaşmak oldu. Burada inecek yer olmadığı için Karayollarının bahçesine indik. Ben Vanlıyım. Bu uçuşu eşim için yaptım ve onlara buradan selam gönderiyorum” dedi.

MİMAR KAYA

HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emin Yıldırım Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title