Haberler

Hakkari'de Valilik Bahçesinde 30 Ağustos Resepsiyonu Verildi

Güncelleme:

Hakkari'de Valilik binası önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu verildi.

Hakkari'de Valilik binası önünde 30 Ağustos resepsiyonu verildi. Resepsiyon sonunda atılan havai fişekler ilgiyle izlendi.

İlk kez Hakkari Valiliği önündeki protokol bahçesinde verilen resepsiyona, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Çukurca 2. Hudut Tugay komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Hakkari Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Şahin, askeri erkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Canbolat, masaları tek tek dolaşıp resepsiyona katılanlarla bol bol sohbet etti. Günün anısına hazırlanan pastayı çocuklarla birlikte kesen Vali Canbolat, daha sonra konuşma yaptı.

GÖREVİMİZ CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK

Vali Canbolat, "30 Ağustos Zafer Bayramı düşman kuvvetlerinin, Anadolu'dan sürülerek Anadolunun bizlere vatan kılındığı, aziz milletimize yurt edindiği bir savaştır. Bu savaşta milli mücadelede, kurtuluş savaşında büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, yapmış olduğu savaşı ve düşmana karşı kazandığı zaferin bugün 92'inci yıldönümünü bir kez daha gururla, şerefle kutluyoruz. Bu savaş bize Cumhuriyetin kuruluş adımlarını getirdi. Anadolu'da kurulan Türkiye Cumhuriyeti devleti, dimdik ayakta. Bugün ileriye daha emin bakarak daha kuvvetli, daha modern, daha müneffer bir dünyaya doğru gitmekteyiz. Bugün bizlere düşen Türkiye Cumnuriyeti devletinin sınırları içerisinde Cumhuriyetimize daha fazla sahip çıkmak, cumhuriyetimizi korumak, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde onu daha ileri noktaya taşımaktır. Bu duygu ve düşencelerle herkesin Cumhuriyetine sahip çıkması, kardeşlik duygusu, birlik beraberlik ruhu içerisinde cumhuriyetimizi muassır medeniyetler seviyesine taşımak bizim temel görevimizdir" dedi. Konuşmaların ardından polisler tarafından havai fişekler patlatıldı. 5 dakika boyunca atılan havai fişekler büyük bir ilgiyle izlendi. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Haftası Yüksekova Çukurca Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title