Haberler

Hakkari'de Vali'den Kayyum Atanan Belediyenin Çalışmalarına İnceleme

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından kent merkezinde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından kent merkezinde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Hakkari Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban ile birlikte ilk olarak Depin Mevkii'nde bulunan ve saatte 160 ton sıcak asfalt üreten İl Özel İdaresi'ne ait Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) Asfalt Plenti Tesisini ziyaret etti. Vali Toprak, Hakkari Belediyesi tarafından yapılacak yol asfaltlama çalışmaları için tesislerde üretilen sıcak asfaltla ilgili incelemelerde bulunurken görevlilerden de bilgi aldı. Vali Toprak daha sonra Hakkari Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim ve diğer yetkililerle birlikte Derviş Eren Caddesi'nde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Bu arada Hakkari Belediye Başkanlığı'na kayyum atanan Vali Yardımcısı Cüneyit Epcim ise berabindeki belediyenin bazı birim müdürleriyle birlikte Karşıyaka ve Merzan mahallelerinde yürütülen altyapı ve yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Epcim, 2017 yılında kentin en önemli sorunu olan altyapı ve üst yapı hizmetlerini Hakkari halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Belediye Başkanlığı Osman Kızılban Orhan Toprak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title