Haberler

Hakkari'de Üzerine Rögar Kapağı Düşen İşçi Yaralandı

Hakkari'nin Otluca Köyü'ndeki Golan Mevkii'nde kente gelen su şebekesi hattında meydana gelen arızayı gidermeye çalışan bir işçi üzerine rögar kapağı düşünce yaralandı.

Hakkari'nin Otluca Köyü'ndeki Golan Mevkii'nde kente gelen  su şebekesi hattında meydana gelen arızayı gidermeye çalışan bir işçi üzerine rögar kapağı düşünce yaralandı. Araçların çıkamadığı yolda  ekip arkadaşlarının sırtında taşıdığı yaralı işçin Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'na ait ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Hakkari'ye  15 kilometre uzaklıktaki kentin içme suyunu besleyen Otluca Köyü Golan şebeke hattında arıza meydana geldi. Arızanın giderilmesi için bölgeye Hakkari Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi. Ekipler, kar nedeniyle yol kapalı olunca 2 kilometre yürüyüp bölgeye ulaşıp çalışmalara başladı. Çalışmalar sırasında üzerine rögar kapağı düşen 5 çocuk babası Süleyman Güçdoğan ağır yaralandı. Güçdoğan, ekip arkadaşları tarafından sırtlarında 2 kilometre taşınarak, bölgeye çağrılan Hakkari Dağ ve Komando Tugayına ait amblunasla bildirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Güçdoğan Hakkari Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hakkari Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız, HDP Hakkari il Eş Başkanı Metin Besi ve yakınları da hastaneye gelerek Güçdoğan'ın sağlık durumu  hakkında doktorlardan bilgi aldı.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

DİNDAR NAHRE:

HAKKARİ BELEDİYESİNİN BİZ HAKKARİ HALKINA YAPTIĞI BÜTÜN EMEK VE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI HER İŞİNİ AMA HER İŞİNİ AYNEN BÖYLE DÖRT DÖRTLÜK YAPTIĞI İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title