Haberler

Hakkari'de Tv Çanaklarına Yıldırım Düştü

Hakkari’de aniden etkisini gösteren şiddetli yağmur ve dolu, çiçek açan meyve ağaçlarına büyük zarar verirken bir evin balkonunda bulunan çanak antene ise yıldırım düştü.

Hakkari'de aniden etkisini gösteren şiddetli yağmur ve dolu, çiçek açan meyve ağaçlarına büyük zarar verirken bir evin balkonunda bulunan çanak antene ise yıldırım düştü.

Hakkari'de akşam saatlerinde etkili olan ve sabah saatlerinde de belirli aralıklarla etkisini sürdüren yağmur ve dolu yağışı, dere yataklarının taşmasına neden olurken, en büyük zararı ise meyve bahçelerine verdi. Yağışlar yüzünden çiçek açan meyve ağaçlarına zarar verdiğini ifade edildi. Derelerin taşmasıyla yolların gölette dönüştüğü Hakkari'de, yağışlar halen belirli aralıklarla etkisini sürdürüyor. Sabah saatlerinde Gazi Mahallesi'nde bulunan Ali Taş isimli vatandaşın balkonunda bulunan çanak antene ise yıldırım düştü. Şans eseri yaralanan olmazken evdeki elektronik ev eşyalarının yandığı belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

sümbül dağıseyin6985@hotmail.com:

rahmet yağsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title