Haberler

Hakkari'de Tüp Bayilerinin Rekabeti Vatandaşa Yaradı

Hakkari'de, iki tüp bayisinin fiyat düşürme rekabeti vatandaşın yüzünü güldürdü. Daha önce Hakkari'de 85 TL'ye satılan 12'lik ev mutfak tüpleri iki tüp bayisi arasında başlayan rekabet sayesinde önce 60 sonra 55 TL'ye düşürüldü. Fiyat düşürme rekabetinin daha ne kadar düşürüleceği merak konusu olurken, vatandaşlar bunun mutluluğunu yaşıyor.

Hakkari'de tüpler pahalı olduğu için alamadıklarını belirten vatandaşlar son iki gündür firmaların rekabeti sayesinde tüplerin 55 TL'ye düşürülmesinin sevincini yaşadıklarını belirtti. Bir vatandaş, 12'lik ev mutfak tüplerini iki ay öncesine kadar 85 TL'ye aldıklarını belirterek "Tüp bayilerinin rekabeti sayesinde fiyat daha aşağılara çekildi. Tüp bayileri şehrin değişik noktalarına afiş asarak tüp fiyatlarının aşağı çekildiğini duyurdu. Bugün rekabeti arattıran bir tüp bayi 60 olan 12'lik tüpün fiyatını 55 TL'ye kadar düşürdü. Tüp bayilerinin bu rekabeti en çok dar gelirli aileleri sevindirdi. Çünkü gerçekten tüpler çok pahalı. İndirimlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyoruz" dedi.

Hakkari'de rekabete giren iki tüp bayi ise 45 yıllık deneyime sahip oldukları için rekabetin devam edebileceğini belirtti. Sadece Hakkari merkez için geçerli olan rekabetin geçerli olması üzerine Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerindeki birçok vatandaşın ise tüp ihtiyaçlarını Hakkari'de karşılamaya başladıkları iddia edildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title