Haberler

Felaketin Boyutu Gün Ağarınca Ortaya Çıktı! 300 Koyun 200 Arı Kovanı Telef Oldu

Güncelleme:

Hakkari'nin Çanaklı Köyü'nde etkili olan sağanak yağmur sele neden oldu. Arazide bulunan 300 koyun ile 200 arı kovanı sel suyuna kapılarak telef oldu.

10 evin hasar gördüğü köyde, vatandaşlar eşyalarını kurtarmak için büyük çaba gösterdi.

SAĞANAK YAĞIŞ 20 DAKİKA SÜRDÜ

Hakkari'ye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Çanaklı Köyü'nde dün gece başlayan ve 20 dakika süren sağanak yağış sele dönüştü.

300 KOYUN 200 ARI KOVANI

Sel sularıyla birlikte gelen çamur, köyün tamamına yayılırken, 10 ev hasar gördü. Arazide bulunan ve sel sularına kapılarak telef olan 300 koyun ve 200 arı kovanı Zap Deresi'ne kadar sürüklendi. Ağaçlar kökten sökülürken, bazı araçlar çamur yığınları arasında kaldı.

SON ANDA KENDİLERİNİ DIŞARI ATTILAR

Selin vurduğu Çanaklı Köyü'nde evinin duvarı yıkılan Münir Ermağan, sel sırasında son anda 2 çocuğu ve eşiyle evden çıkarak canlarını kurtardığını belirterek, "Bütün eşyalarım sel sularına kapıldı. Şimdi çaresiz kaldık. Gidecek bir yerimiz yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

ZARAR TESPİTİ İÇİN İNCELEME BAŞLATILDI

Selin ardından İl Özel İdaresi ekipleri sel sularının önünü açmak için çalışma yaparken köylülerin zararlarının belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Çanaklı Hakkari 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

gaplan:

van depreminde, suudi kral 50 milyon gönderdi, dünyanın gönderdiği , burda toplanan yardımlar 1 milyar doları buldu, çoğu çalındı, rejim yandaşları vurgun yaptı, . şöyle olaylarda doğrudan yardım yapın, rejim aracı olursa çalıyor.

27
16
yanıtYanıtla
bol keseden sallama:

van''a gel de bir kaç ayda devletin ne yaptığını gör.

yanıt3
yanıt1
DUMANHAN:

Rejim derken!!! Küstah Alçak seni!! ''PKK lılar gelen yardımlara el koydu. Herkeste tırstığından ses çıkartamadı'' de de inanalım.

yanıt5
yanıt4
VATAN SEVER:

BAŞINIZADA Bİ İŞ GELDİMİ HEMEN DEVLETTEN YARDIM İSTEYİN

24
12
yanıtYanıtla
cezocan:

kürtler onurlu insanlar bilir işini. . . . .

12
21
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

askerin polisin katillerine destek olanlara bir ikaz kabul edin. devlet yaranızı sarar fakat ben hakkımı helal etmem. nerede ise elli yıldır bu vatana hainlik ediyorsunuz.

19
12
yanıtYanıtla
ERCİŞLİ:

Pkk çok kötü bunu çok iyi biliyoruz. ancak pkk olmasaydıda şuan bence türkmenlerin her birinin 15-20 babası vardı. bunu hanımefendileriniz biliyor.

yanıt5
yanıt12
sel.:

Senin ne hakkın geçmiş helal etmesen ne olur

yanıt0
yanıt0
Bekir:

Tamam oldu simdi dovlet bize bagmir diyebilirler, her bakildiginda tas molotof, eyp, kursun ve hainlik olrak geri dönüyor.

22
9
yanıtYanıtla
mirzo:

kürt. halkına. hakaret. etmek. sıze. ne. kazandırır. bu. kadar. insanlıktan. çıkmişsınız. . aile. ortamınız. beli. oluyor

11
19
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title