Haberler

Hakkari'de Polise Eğitim

Güncelleme:

İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında polislere, "illeri sürüş ve anti terör teknikleri" konularında eğitim verilmeye başlandı.

İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında polislere, "illeri sürüş ve anti terör teknikleri" konularında eğitim verilmeye başlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubesince hazırlanan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nca (DAKA) kabul edilen proje kapsamında, polislere eğitim veriliyor.Karayolları 114. Şube Müdürlüğü bahçesinde başlayan ve 4 gün sürecek olan eğitimlerde polislere, anti terör teknikleri, toplumsal olaylarda karşılaşabilecek riskler, defansif sürüş teknikleri, farklı hız limitlerinde ve farklı savrulan aracı kontrol altına alma ve bir saldırı sırasında "j" dönüşü yaparak olay yerinde uzaklaşma konularında uygulamalı olarak eğitim verildi.İleri sürüş uzmanı Çetin Büyükçınar tarafından verilen eğitimlerde, aksiyon sahnelerini aratmayan görüntüler yaşandı.Sis bombalarının da kullanıldığı eğitimde heyecanlı anlarda yaşandı.Büyükçınar, yaptığı açıklamada, polislerin görev sırasında karşılaşabilecekleri anti-terör ve toplumsal olayları, senaryolarla anlattıklarını söyledi.Bu senaryolarla polislere deneyim kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Büyükçınar, aynı zamanda kazaların azalması için de uyguladıkları taktik ve parkurların bulunduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title