Haberler

Hakkari'de Kurtlar, Küçükbaş Hayvanları Öldürdü

Güncelleme:

Hakkari'nin Durunkaya beldesinde iki ayrı noktada bulunan küçükbaş sürüsüne saldıran kurtlar 60 hayvanı telef ederken, 20'sini de yaraladı.

Durankaya beldesi Bağlarbaşı Mahallesi Belan mevkiine getirilen kuzu sürüsüne kurtlar saldırdı. Burada 30 kuzu telef olurken, 20'si ise yaralandı.

Aynı saatlerde Binmizit Yaylası'ndaki hayvan sürüsüne de saldıran kurt sürüsü, burada da 30 küçükbaş hayvanı telef etti. Durumu öğrenen belde sakinleri olay yerine gitti.

KURTLAR DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞ

Belde sakinleri, geçen yıl Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Osman Güldal'a ait küçükbaş hayvanlara saldıran kurtların 15 hayvanı telef ettiğini ve 3'ünü de yaraladığını hatırlatarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağlarbaşı Durankaya Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

ELAZIĞLI:

kutlar haindir. . pusuyu sever. . kurtçularda öyle. . anlayan anladı. . . vahşetçiler vahşetyapanları sevr. .

8
20
yanıtYanıtla
ADANALI01:

YAHUBIRAKIIN IRKÇILIĞI HAKKARİDE 2, 5 YIL MEMURLUK YAPTIM ORANIN HALKI TERTEMİZDİR İYİDİR BATIDA BÖYLE ADAMLARI ÇOK BULAMAZSIN ADAMLARIN TEK SORUNLARI EKONOMİ DOGUSUYLA BATISIYLA KUZEYİYLE GÜNEYİYLE YURDUM İNSANI HARİKA BU VATAN HEPİMİZİN DOĞUYU DIŞLAMAYIN MEDENİYET DOĞUYU DIŞLAMAMAKTIR

21
3
yanıtYanıtla
müstehak:

elektrik ve kaçakçılık vesaire herşeyden çaldıkları yetmiyormuş gibi, bide mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar. pkk ya yardım ve yataklık etmenin bedelini ödüyorlar. ilahi adalet, inşallah pkklılarada saldırırlar.

15
6
yanıtYanıtla
bozkurtlar gelmesinde:

tc dövleti mecbur ödeyecek. . devlet kurtuna sahiç cıkmalı ya parayı ödeyecek yada dağa çıkarız

8
13
yanıtYanıtla
VATAN:

TAMAM İŞTE PKK HASARI ÖDESİN YAZIK KÖYLÜYE. . . PKK YI DESTEKLE, HASARA GELİNCE DEVLET NERDE. . .

15
5
yanıtYanıtla
vatan:

Hayvanlara yazik olmus kurtlar yanlis yapmis ordaki serefsiz halka saldirsaymis keske

13
5
yanıtYanıtla
ismail hakkımarksman_aykul@hotmail.com:

magduriyetinin giderilmesi mi? bizde küçükbaş hayvancılık yapıyoz, her senedeen az 5-6 tane kurt öldürüyor yada yaralıyor. Devletimizin işi yok da milletin ağıllarını(kom) mı bekliyecek. Sürünün yanına sağlam gibi bir köpek bırakırsın yada sürüyü bırakıp gitmezsin o zaman sıkıntı olmaz. Madem bu İşten Para kazanıyorsun o zaman yaptığın işi düzgünce yap. sen hayvanları dağın başında derme çatma ağıla bırakıp gidersen kurt gelir telef eder sonra. yıllardır aynı olaylar malesef halkımız hiç yaşananlardan ders çıkarmıyor. . .

yanıt0
yanıt0
KARTALmacit_can45@hotmail.com:

EYER SEN ŞEREFSİZ OLMASAYDIN ORADAKİ HALKA ŞEREFSİZ DEMEZDİN BELİKİ SEN HARBİ ŞEREFSİZSİN ORANIN HALKI ŞEREFLİ

yanıt0
yanıt0
DEVILWAREZ:

lok laa onlar kurt deiğildir, kürttür pkk ya et versinler diye hayvanları telef edip hayvanlarımızı leporlar parçanadı diye devletten yardım alacaklar

9
4
yanıtYanıtla
türkkanı:

kurtla zorun mu var lan bölücü bizim geçmişimiz kurt

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title