Haberler

Hakkari'de Kepenkler Kapalı (2)

Dbp GENÇLİK MECLİSİNDEN KOBANi'YE DESTEK ÇAĞRISI Hakkari'de DBP Gençlik Meclisi yaptıkları basın açıklamasıyla Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca İlçesi'ndeki gençlerin Kobani'ye destek vermesi için çağrıda bulundu.

Dbp GENÇLİK MECLİSİNDEN KOBANi'YE DESTEK ÇAĞRISI

Hakkari'de DBP Gençlik Meclisi yaptıkları basın açıklamasıyla Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca İlçesi'ndeki gençlerin Kobani'ye destek vermesi için çağrıda bulundu. DBP Hakkari İl binası önünde yapılan basın açıklaması DBP Gençlik Meclisi üyesi Hebon Boran tarafından yapıldı. Boran, şöyle dedi:

"Halkımıza çağrımızdır. Biz DBP gençliği olarak Kobane direnişini selamlıyor, IŞİD çeteleri ve arkasındaki güçleri lanetliyoruz. Biz çok iyi biliyoruz ki bu lanetli çetelerin karşısında halkımızın direniş gücü zaferi gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle tüm Hakkari, Şemdinli, Yüksekova ve Çukurca gençliğini Kobani'deki direnişe bütünleşmeye çağırıyoruz. Tüm gençliği 9 Ekim'de Kobane'de yer almaya çağırıyoruz."

Basın açıklamasına katılanlar sık sık 'Yaşasın Kobani'nin Özgürlüğü' diye slogan attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title