Haberler

Hakkari'de Katır Sırtında Kaçak İçki ve Sigara Sevkıyatı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Türkiye’ye yasa dışı yollarla girdiği öğrenilen 3 kişi ile birlikte katır sırtında taşıdıkları içki ve kaçak sigara ele geçirildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Türkiye'ye yasa dışı yollarla girdiği öğrenilen 3 kişi ile birlikte katır sırtında taşıdıkları içki ve kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, kaçakçılık olaylarına karşı önlemlerini artıran 2. Hudut Tugay Komutanlığı birlikleri Irak sınırında yer alan Çukurca ilçesi mülki sınırları içerisinde ülkeye yasadışı giriş yapan 3 şahıs ile birlikte katırlar üzerinde 2 bin 599 paket kaçak sigara ve 351 şişe içerisinde toplam 169 litre kaçak içki ele geçirdi.

Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından olayla ilgili olarak gözaltına alınan C.Y. Ş.Y. ve A.A. isimli şahıslar hakkında pasaport Kanunu ve Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefetten işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Çukurca Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title