Haberler

Hakkari'de Dbp ve Hdp'liler, PKK'ya Operasyonu Protesto Etti

Hakkari'de DBP ve HDP'liler, PKK'ya operasyonu protesto etti PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarının Türk savaş uçakları tarafından bombalanması ve bir çok ilde sürdürülen operasyonlar, Hakkari'de yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto edildi.

Hakkari'de DBP ve HDP'liler, PKK'ya operasyonu protesto etti

PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarının Türk savaş uçakları tarafından bombalanması ve bir çok ilde sürdürülen operasyonlar, Hakkari'de yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto edildi.

Protesto eylemine Hakkari Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, DBP Hakkari il Eş Başkanı Emine Berivan Akboğa, HDP Hakkari il Eş Başkanları Zeynep Besi Dara, Rahmi Temel, STK yöneticileri ve yaklaşık 500 kişi katıldı. DBP il binasında bir araya gelen ve ellerindeki pankartlarla IŞİD ve AK Parti aleyhine slogan atan kalabalık,Cumhuriyet Caddesi'nden Bulvar Caddesine kadar yürüdü. Belediye binası önünde toplanan kalabalık adına basın açıklaması HDP Hakkari il Eş Başkanı Rahmi Temel tarafından okundu.

Temel, 7 Haziran seçimlerine yakın dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan ve ekibinin Kürdistan'da Kürt, Karadeniz'de Laz, Marmara'da Roman olduklarını, ancak Ankara'ya döndüklerinde ırkçı olmanın ötesine çıkamadıklarını iddia etti. Temel, "Derhal askeri, siyasi soykırım operasyonlar durdurulsun, Kürt Halk önderi sayın Abdullah Öcalan ile görüşmeler başlatılsın. Tekrar halkımıza söz veriyoruz. Nasıl seni başkan yaptırmadıysak, bu ülkede sana savaş da yaptırmayacğız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Hakkari Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

DILGEŞ:

Helal olsun size canlar...

0
1
yanıtYanıtla
Vatansever:

Allah hepinizin belasını versin. Sözde müslümansınız. Vatan hainleri. Sizi zorla bu ülkede tutan yok çok övdüğünüz kuzey ırak a defolup gidebilirsiniz.

1
0
yanıtYanıtla
kenan:

daha konusmayı bılmıyor:) eline bırı vermıs kagıdı okuyor ıste:) onu da duzgun okuyamıyor saf. bıldıgın masa yanı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title