Haberler

Hakkari'de 4 Milyon 760 Bin Paket Kaçak Sigara

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde yapılan operasyonlarda, 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde yapılan operasyonlarda, 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralarla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarla ilgili Hakkari Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yüksekova ve Şemdinli'de yapılan operasyonlarda yurda kaçak yollarla getirildiği belirlenen 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen toplum destekli güvenlik hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 22 Mayıs 2016 günü İlimiz Yüksekova ve Şemdinli ilçelerindeki bazı köy ve mezralarındaki ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda toplamda 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ve 540 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 7 kişi gözaltına alınmış olup, adli tahkikat devam etmektedir." - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title