Haberler

Hakkari'de 2 Bin 600 Rakımda Yamaç Paraşütü

Sabah 2 bin 600 rakımlı yaylada bulunan Mergabütan Kazak Merkezi'ne çıkan Hakkari Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim görevlisi Emin Yıldırım, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Erol Hanlıgil, Hakkari Devlet Hastanesi doktoru Muhammed Maşuk yamaç paraşütüyle gösteri yaptı.

Sabah 2 bin 600 rakımlı yaylada bulunan Mergabütan Kazak Merkezi'ne çıkan Hakkari Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim görevlisi Emin Yıldırım, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Erol Hanlıgil, Hakkari Devlet Hastanesi doktoru Muhammed Maşuk yamaç paraşütüyle gösteri yaptı. Amaçlarının Hakkari'yi tanıtmak ve yamaç paraşütünü sevdirmek olduğunu belirten Hakkari Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim görevlisi Emin Yıldırım, kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu kayak merkezinde yamaç paraşütü ile uçmanın keyfini yaşadıklarını söyledi. Yıldırım,Hakkari'nin yüksek rakımlı bölgelerinde iki spor branşını bir arada yapmanın mümkün olduğunu kanıtlamak istiyoruz. İnsanları bu bölgede bu mevsimde bir arada görmek istiyoruz. Umarım herkes bu yaşadığımız adrenalini burda yaşar dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Üniversitesi Emin Yıldırım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title