Haberler

Hakimin Bahçesini Talan Eden Keçi Tutuklandı

Güncelleme:

Hindistan'da bölge hakimine ait olan komşu bahçeye dalarak tahrip eden keçi, sahibi ile birlikte tutuklandı.

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletine bağlı Korea yerleşim bölgesinde yaşanan olayda Babli adlı keçi, komşu bahçeye dalıp bitkileri ve çiçekleri yediği için sahibi Abdul Hassan ile birlikte tutuklandı.

İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Bölge yargıcı Hemant Ratre'nin bahçesini talan eden keçi Babli'nin, bu suçu ilk kez işlemediği polis sözcüsü tarafından ifade edildi. Daha önce de defalarca komşu bahçelere dalan Babli, hakim Ratre'nin de bahçesini evvelden bir kaç kez tahrip etmişti.

Polis müfettişi R.P. Srivastava, "Zanlı keçi, hakim Ratre'nin tek katlı evinin demir kapısının üzerinden atlayarak bahçeye girmiş. Bahçenin bakımıyla ilgilenen yevmiyeci, keçinin sahibini defalarca uyarmış. Bugün resmi bir şikayette bulununca biz de keçiyi ve sahibini tutukladık" sözleriyle olaya açıklık getirdi.

KEÇİNİN SUÇ KAYDI

Keçinin polise yansıyan suç kaydında; bahçede otladığı, bitkileri ve sebzeleri yediği kayıtlara geçti. Bölge hakimi Ratre'nin de ayrıca polis başkomiserini çağırarak dişi keçiyi şikayet ettiği öğrenildi.

2 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Keçi Babli'nin sahibi Abdul Hassan başkasının mülkiyetine zarar vermek ve izinsiz girmek iddialarıyla suçlandı. Hassan eğer mahkemede suçlu bulunursa iki yıl hapis cezasıyla cezalandırılabilecek.

Keçisinin suçunu kabul eden Hassan, hayvanın bir daha bahçeye zarar vermeyeceğine söz verdi. Abdul Hassan: "Keçim polis merkezine getirildi. Hayvan, yargıcın arazisinde bulunan çiçekleri ve sebzeleri yemiş" dedi.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Abdul Hassan ve keçisi Babli kefaletle serbest bırakıldı. Babli ve sahibi Hassan, mahkemede duruşmaya çıkacakları günü bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

ÇORUM''LULAR BİLİRLER:

1930 lu yıllarda ÇORUM da atatürk büstünü kıran bir inek yüzünden ankara ya istihbarat ulaşmış Ankara dan gelen talimat gereği ineğin sahibi olan köylü atatürk ''ün büstünü kırılmasına sebeb olmaktan İDAM edilmiştir.

10
1
yanıtYanıtla
Ayıdır ayı:

Ayı olmasın o? Atatürk demiş ya, git, tuttuğunu getir. O olay herhalde bahsettiğin. Yok canım. Sadece çorumlular değil, tüm dünya biliyor bu hikayeyi. Meşhursunuz.

yanıt1
yanıt0
deeh deeh:

bidiha yapmaz hakim abisi

11
0
yanıtYanıtla
kudi rast:

keci haklidir hakim cucludur cunku kecilere mas baglansaydicalma yerine satinalmayi denerdi ha sacma demeyin yargilaniyor

6
0
yanıtYanıtla
salih:

Cezasida sis kebap olmak

5
0
yanıtYanıtla
muharrem:

Hahahhaha.napciksiniz la keciyeeeeeee.davaro filmi geldi aklima.senin dedenin inegi benin dedemin hiyar tarlasina girmis.

4
0
yanıtYanıtla
Kıyamet alametlerinden biri daha:

İneğe tapan adamlar keçiyi cezalandırıyor arkadaş, bu nasıl iş

4
0
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Ulan lale ler Bu işin müslümanlikla ne alakası var anlamadım. Beyin yerine ne tasiyorsunuz merak ediyorum.

4
0
yanıtYanıtla
musaMobil-ANDROID:

KEÇÍYE ÍDAM VERIR KESIN

3
0
yanıtYanıtla
HANDAN:

Dayan keçi! Olur böyle haksızlıklar.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title