Haberler

Hakim Karşısına Çıkacak Akademisyenlere Adliye Önünde Destek

Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: Özgür EREN İstanbul DHA"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan akademisyenler Esra Mungan, Muzaffer Kaya, Kıvanç Ersoy ve Yrd. Doç. Dr. Meral Camcı bugün saat 14.00'da İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: Özgür EREN İstanbul DHA

"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan akademisyenler Esra Mungan, Muzaffer Kaya, Kıvanç Ersoy ve Yrd. Doç. Dr. Meral Camcı bugün saat 14.00'da İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1,5 yıldan 7,5'ar yıla kadar hapsi istenen akademisyenlere destek için gelenler İstanbul Adalet Sarayı'ndaki meydanda bir araya geldi. Grup pankartlar açıp, halaylar çekti. Grubun adliye önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Kaya Meral Camcı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title