Haberler

CEO 'Haketmedim' Deyip 2 Milyon Dolarlık İkramiyeyi Reddetti

Güncelleme:

ABD'de bir CEO, şirketinin verdiği 2 milyon dolarlık ikramiyesini hak etmediğine inandığını belirtip geri iade etti.

ABD'li bir CEO kendisine verilen milyon dolarlık ikramiyeyi reddetti. ABD'nin önde gelen kereste şirketlerinden Plum Creek Timber'in CEO'su Rick Holley, hak etmediğine inandığı için kendisine verilen 2 milyon dolarlık ikramiyeyi geri çevirdi.

ŞİRKET YAZILI OLARAK DUYURDU

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Holley kendisine verilen ödülü şirketin hissedarları kendi yatırımlarından yeteri kadar kazanç elde edene kadar hak etmeyeceğine inandığı için almamayı tercih etmiştir" denildi.

ÇALIŞANA DAĞITAN CEO'DA VAR

Bazı şirketlerin CEO'ları kendilerine verilen ikramiyeleri çalışanlarına dağıtmayı da seçiyor. En yakın örnek teknoloji devi Lenovo'nun CEO'sundan gelmişti. CEO Yang Yuanging, 2013 yılında 3,25 milyon dolar değerindeki ikramiyesinin çalışanlarına eşit olarak dağıtılmasını istemişti. Yine aynı yıl teknoloji şirketi Next'in CEO'su Lord Wolfson 3,7 milyon dolarlık ikramiyesini "teşekkür etmek için" çalışanlarına dağıtmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Plum Creek Timber Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

mete:

adamların yaşamları islamiyet gibi sadece kelime-i getirmemişler o kadar. adalet hak hukuk en üst seviyede

36
3
yanıtYanıtla
...:

osmanlıca bilseydi bir de yüzde doksandokuzu müslüman olan bir ülkede yaşasaydı böyle bir hata yapmazdı! kendisini kınıyorum. . . bizim gençlerimize kötü örnek olmuş, bizim çocuklarımızın tayyipleri rezzaları örnek alması lazım. . .

17
7
yanıtYanıtla
MADENCİ:

BUNLAR BİZİM MÜSLÜMAN GEÇİNEN AKPLİLERDEN DAHA MÜSLÜMANDIR.

22
0
yanıtYanıtla
1453 kakaduları1:

çok yaşa recep tayyip erdoğan reis uzun adam oleeeey oley oley oley şampiyon ak parti

1
20
yanıtYanıtla
sakinMobil-ANDROID:

varsin adam müslüman olmasin bizden müslüman olduğu kesin

17
2
yanıtYanıtla
TÜRKİYEDE OLSAYDI:

BİZİM TÜRKİYEDE OLSA BEN BUNDAN DAHA FAZLASINI HAK ETTİM BU PARA AZ DİYİP MAHKEMEYE VERMEZSE AHA BENDE ADAM DEĞİLİM

18
0
yanıtYanıtla
bu terslikte bir is varmobilWeb@haberler.com:

Hristiyanlar hep iyi rahat ve esit bir yasam sürdürürken müslüman lar kötü eşitliğin olmadığı sefalet içinde bir hayat yaşıyor

16
2
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

ELALEMİN PARASİ İCİN BİR BİRİNİZİ YİYORSUNUZ SİZ NORMALMİSİNİZ

9
5
yanıtYanıtla
FiremanMobil-IOS:

Ulan herifin maaşı çok yüksek zaten. Zekatını verse daha cok para ödemesi lazım. Müslümanlığı kötüleyen genclerimize duyurulur

5
8
yanıtYanıtla
Aydede:

Birakin simdi bunlari kanitlanmis bisey degildir ceolarin yeni reklami. . Yardim muhtac ulkelere yapilir. Yok haketmemisim lafa bak :) haketmiyorsan isi birakirsin.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title