Haberler

Hakemler, UEFA Kış Hakem Kursu'na Katılıyor

FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Tolga Özkalfa, Ali Palabıyık ve Neslihan Muratdağı 23. UEFA Kış Hakem Kursu’na katılıyor.

FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Tolga Özkalfa, Ali Palabıyık ve Neslihan Muratdağı 23. UEFA Kış Hakem Kursu'na katılıyor.

UEFA'ya üye 43 federasyondan, yeni FIFA kokartı takmış hakemler de dahil olmak üzere Avrupa'nın en üst kategorilerinde yer alan toplam 133 hakemin katıldığı ve bugün başlayacak 23. UEFA Kış Hakem Kursu, Yunanistan'ın başkenti Atina'da 5 Şubat 2015 Perşembe gününe kadar sürecek.

İki ayrı gruptan oluşan seminerde, 22 UEFA Elit Erkek Hakem, 18 UEFA Elit Kadın Hakem ve UEFA 1. Kategori'den seçilen 41 erkek hakem olmak üzere toplam 81 hakem İleri Düzey Kursu'na katılacak. Bu kursta, Cüneyt Çakır Elit, Hüseyin Göçek 1. Kategori hakemi olarak bulunacak. 52 yeni FIFA hakeminin katılacağı Başlangıç Kursu'nda ise hakemlerimizden Tolga Özkalfa, Ali Palabıyık ve Neslihan Muratdağı yer alacak.

Kursta, Çakır ve Göçek'in de aralarında bulunduğu Avrupa'nın en üst kategorilerinde yer alan hakemlere, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları ve UEFA Avrupa Ligi maçlarına yönelik talimatlar, UEFA Hakem Komitesi tarafından önceki karşılaşmalarda yaşanılan pozisyonların video analizi eşliğinde verilecek. Fitness, Yo-Yo ve medikal testlere de tabi tutulacak hakemlere ayrıca, sakatlıktan korunma yolları ile ilgili bilgiler de verilecek.

UEFA Kış Hakem Kursu'na ilk kez katılacak olan yeni FIFA kokartı takmış hakemler ise medikal ve Yo-yo testlerinden geçtikten sonra, gelecekte UEFA organizasyonlarında yönetecekleri maçlar hakkında bilgilendirilecek. Her sene UEFA Elit ve 1. Kategori hakemlerine uygulanan Yo-Yo testi, bu sene ilk kez yeni FIFA kokartı takmış hakemlere de uygulanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Palabıyık Tolga Özkalfa Hüseyin Göçek Cüneyt Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title