Haberler

Hakeme Saldırı Olayına Kınama

Güncelleme:

Batman 2. Amatör ligi 19 Mayıs Gençlikspor ile Üniversitespor maçında hakeme yapılan saldırıya, Hakemler Derneği tarafından tepki gösterildi.

Hakemlerden kınama

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Batman 2. Amatör ligi 19 Mayıs Gençlik spor ile Üniversite spor maçında müsabakanın hakemlerine saldırı yapıldığı gerekçesiyle, Hakemler Derneği Batman Şube Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama da "19 Mayıs Gençlik Spor / Batman Üniversite Spor arasında oynanan müsabakanın uzatma dakikalarında Hakemlerimiz; Murat Yasak, Adem Kaban ve Turgay Gökkaya' a karşı müsabakanın uzatma dakikalarında Batman Üniversite Spor oyuncuları tarafından saldırı gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda müsabaka sonrası sosyal medya üzerinden Batman Üniversite spor oyuncuları müsabakanın hakemine ağza alınmayacak küfür ve tehditlerde bulundukları iddia edilmiştir. Spor kamuoyu tarafından istenmeyen ve camiamızın kabullenemeyeceği şiddet içeren eylemlerde bulunulması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Yapılan bu eylemin Batman Üniversite spor Kulübüne mal edilemeyeceği gibi hemen hemen her hafta bu tarz olayların yaşanması tüm spor kamuoyunu ve bizleri büyük bir endişeye sevk etmiştir. Hakemlerimiz 6222 sayılı Sporda şiddet kanunu gereğince eylemi gerçekleştiren oyuncular hakkında suç duyurusunda bulunulmuş konu mahkemeye intikal ettirilmiştir. Sporda şiddet ve nefreti körükleyen bu davranışların tekrarlanmaması temennisiyle tüm tarafları daha dikkatli olmaya davet ediyor, bir kez daha bu olaylara sebep olanları şiddetle kınıyoruz" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title